Na początku była taka myśl - stracisz tylko kilka minut czasu- po przeczytaniu tych 44 "komentarzy" okazało się to prawdą
"Piotrkowscy developerzy złożyli deklarację wyremontowania mieszkania (lub mieszkań) na Starym Mieście jako zachęta da młodych ludzi do pozostania w Piotrkowie".
Kolejny przykład życia urzędników z UM w alternatywnej rzeczywistości. Ludzi młodych w Piotrkowie nie zatrzyma wyremontowane mieszkanie, tylko praca.
Ja w ramach promocji miasta zafunduje Chojniakowi tabliczke z numerem posesji.
Niech Chojniak na 800- lecie PT złoży dymisje!!! takiego nieudacznika Piotrków nie miał nigdy jako prezydenta!!!!!!
To będzie jedyna jego pozytywna decyzja!!!!!!!!!!!!
Rok 800-lecia zaczyna się już za 2 miesiące, a przygotowania do konkretów trwają 1-3 lata minimum.
Wg mnie obudziliście się o kilkanaście miesięcy za późno.
Najlepszy jest COOPER STANDART wszystko robi zeby znaleźć pracowników bo nikt tam nie chce pracowac w tym obozie.juz ukraincy tam pracuja
Przedsiębiorcy zrobią swoje, resztę- piotrkowskie szkoły. A miasto się pod tym podpisze obiema rekami.
Ja mam postulat. Wyprodukować znak ZAKAZU WJAZDU DLA KOD. Nie chcemy rozwrzeszczanej grupy byłych UB/SB-eków lub ich resortowych dzieci (komuchów po prostu) aby zakłócali nasze święto Piotrkowa Trybunalskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!