Ja mam postulat. Wyprodukować znak ZAKAZU WJAZDU DLA KOD. Nie chcemy rozwrzeszczanej grupy byłych UB/SB-eków lub ich resortowych dzieci (komuchów po prostu) aby zakłócali nasze święto Piotrkowa Trybunalskiego.
Przedsiębiorcy zrobią swoje, resztę- piotrkowskie szkoły. A miasto się pod tym podpisze obiema rekami.
Najlepszy jest COOPER STANDART wszystko robi zeby znaleźć pracowników bo nikt tam nie chce pracowac w tym obozie.juz ukraincy tam pracuja
Rok 800-lecia zaczyna się już za 2 miesiące, a przygotowania do konkretów trwają 1-3 lata minimum.
Wg mnie obudziliście się o kilkanaście miesięcy za późno.
Niech Chojniak na 800- lecie PT złoży dymisje!!! takiego nieudacznika Piotrków nie miał nigdy jako prezydenta!!!!!!
To będzie jedyna jego pozytywna decyzja!!!!!!!!!!!!
Ja w ramach promocji miasta zafunduje Chojniakowi tabliczke z numerem posesji.
"Piotrkowscy developerzy złożyli deklarację wyremontowania mieszkania (lub mieszkań) na Starym Mieście jako zachęta da młodych ludzi do pozostania w Piotrkowie".
Kolejny przykład życia urzędników z UM w alternatywnej rzeczywistości. Ludzi młodych w Piotrkowie nie zatrzyma wyremontowane mieszkanie, tylko praca.
Na początku była taka myśl - stracisz tylko kilka minut czasu- po przeczytaniu tych 44 "komentarzy" okazało się to prawdą
Pierwszym Urzędnikiem U.M. Piotrkowa Tryb. jest miłościwie nam panujący Pan Prezydent Krzysztof Chodziak ....... Inicjatywa przedsiębiorców potwierdza nieudolność Magistratu i osób nim kierujących ....................
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!