Feminizm w obecnych czasach to kabaret. Kobiety mają wszystkie prawa. I do pracy i do głosowania i do kształcenia. Nie chce nie rodzi dzieci na siłę, przed ołtarz nikt na siłę jej nie zaciąga. Mają takie same prawa jak mężczyźni więc o jakich prawach mowa bo nie wiem... nie trzeba być feministki by walczyć o rzeczy ważne takie jak np.zakaz zalkowitej aborcji. Pojęcie feminizmu jest nadużywanie ...
każdy facet daje swojego tulipana na 8marca i czy się podoba czy nie to musi przyjąć
ja zawsze ofiaruje swojego kwiata i chetnie jest przyjmowany przez moja kobiete lub obcą
to pseudoswieto to nic innego jak nabijanie portfela cwaniakom, od kilku dni w sklepie jak jestem to kazda kasjerka namawia mnie do kupna jakiegos badziewia na swieto kobiet to jest skandal. NIC nie kupie NIC!
W ogóle nie chodźcie do pracy tylko kto to wymyśla co za kretynka aż się nuż w kieszeni otwiera
Ale właściwie przeciwko czemu ten strajk?
Sęk w tym, że postulaty feministek to czysty populizm. Same nie wiedzą, czego chcą.
Przyjedzie ta feministka, co na jednej demonstracji krzyczała "Dość dyktatury kobiet!" a tłum to podchwycił? Jak ona się nazywała? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!