OOO ,to mam nadzieję,że w Piotrkowie będzie podobnie .Mam dwójkę dzieci ,muszą się dzielić komputerem .Najlepiej powiedzieć ,że się nie ma !
Gdzie się zapisać na taki darmowy komputer ,też chcę żeby każde dziecko miało ! Skoro każdy pobiera 500 + i mimo to dostaje kompa ,to ja również chcę dostać ( dostaję 500 ,nie 1000), ale dlaczego mój pełnoletni syn ma być gorszy ,uczy się dziennie .
Ej ale serio dostali po MacBooku Pro jak wynika ze zdjęcia? Ja na swoją 16" Pro zbierałem rok czasu a tutaj okazuje się że można dostać Maca za darmo... wystarczy być "biednym"
W domu mieli kilkoro dzieci. Powiedzmy troje. Z 500 plus, dostają rocznie 18 tys. Co roku. To się pytam gdzie są te pieniądze ? Dobrej klasy laptop to około 3 tys. Za 3 laptopy 9 tys. Więc dla całej takiej trójki, wystarczy połowa tych pieniędzy co dostają rocznie. Jeszcze raz się pytam co zrobili z tymi pieniędzmi ! ?
Nie dostali ,szkoła wypożycza taki sprzęt,na koniec roku szkolnego należy się z tego sprzętu rozliczyć.
Jaki system operacyjny posiadają owe komputery i dlaczego taki skoro są darmowe oprogramowania ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!