Jaki system operacyjny posiadają owe komputery i dlaczego taki skoro są darmowe oprogramowania ??
Nie dostali ,szkoła wypożycza taki sprzęt,na koniec roku szkolnego należy się z tego sprzętu rozliczyć.
W domu mieli kilkoro dzieci. Powiedzmy troje. Z 500 plus, dostają rocznie 18 tys. Co roku. To się pytam gdzie są te pieniądze ? Dobrej klasy laptop to około 3 tys. Za 3 laptopy 9 tys. Więc dla całej takiej trójki, wystarczy połowa tych pieniędzy co dostają rocznie. Jeszcze raz się pytam co zrobili z tymi pieniędzmi ! ?
Ej ale serio dostali po MacBooku Pro jak wynika ze zdjęcia? Ja na swoją 16" Pro zbierałem rok czasu a tutaj okazuje się że można dostać Maca za darmo... wystarczy być "biednym"
OOO ,to mam nadzieję,że w Piotrkowie będzie podobnie .Mam dwójkę dzieci ,muszą się dzielić komputerem .Najlepiej powiedzieć ,że się nie ma !
Gdzie się zapisać na taki darmowy komputer ,też chcę żeby każde dziecko miało ! Skoro każdy pobiera 500 + i mimo to dostaje kompa ,to ja również chcę dostać ( dostaję 500 ,nie 1000), ale dlaczego mój pełnoletni syn ma być gorszy ,uczy się dziennie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!