pewnie wtargnęgła jak sprinter dać ją pod sąd niech ukaże ją za zniszczenie mienia
Moja mama też jest w stara i nawet nie chcę myśleć, co przeżywa teraz rodzina ofiary wypadku. Bardzo współczuję. Natomiast czytając wcześniejsze komentarze mam wrażenie, że pisali je jacyś chorzy ludzie. To takie przykre, że tyle tu podłości.
Prawda jest taka że piesi nawet się nie rozglądają tylko wkraczają pewnym krokiem na pasy. A winny w tej sytuacji pozostaje niestety jedynie kierowca jeśli nie posiada żadnych dowodów w postaci nagrań z kamerki samochodowej bądź pobliskiego monitoringu.
W Gorzkowicach większość kierowców respektuje pieszych na pasach.Ale ten bez uprawnień beknie, bo miał zabranie prawko za gorzołę
Skoro nie ma uprawnień to na c*uj wsiada w ten samochód , monotoring jest i wszystko można sprawdzić , chyba nie zdajecie sobie sprawy że pieszy ma pierwszeństwo na pasach . Na pewno 70 by wbiegła mu poprostu na ulicę zastanówcie się co piszecie cymbały.
Każdy musi uważać ale do cholery jaka musiała być prędkość skoro kobieta jest w ciężkim stanie.
Kobieta przechodziła prawidłowo przez jezdnię, a kierowca nie dość, że ją potrącił, to jeszcze nie miał uprawnień, ale oczywiście winna piesza, bo jak śmiała przepisowo przechodzić przez jezdnię - przecież jest koronawirus i powinna siedzieć w domu. Jak uwielbiam te wszystkie komentarze potencjalnych zabójców drogowych.
Nie miał prawa jazdy to co on robił za kierownicą, mądrować się każdy potrafi jak bezpośrednio taka tragedia kogoś nie spotka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!