Nie oceniajmy dziecka czy ogarniete czy nie. Kazdemu mize sie to przydazyc majac dzircko. Oczy trzeba miec otwarte caly czas. Najwazniejsze ze nic nikoku sie nie stalo. Dziecko cale.i zdrowe....
Jak czytam te niektore komentarze to tragedia dziecko w sekundzie moze sie schowac lub zwiac sama maja trzy lata wzielam.siatke I wyszlam.po zakupy a mama zmywala oni dostawali zawalu a je jadlam.loda I sie hustalam trwalo to moze 15 min ale pamietam.co.moja matula.przezyla a nierozgarnieci.sie.ludzie co pisza takie brednie co uwazaja dziecko.za jierozgraniete czy ze matak spanikowala tragedi poprostu
Jak na 5 lat to mało rozgarnięty dzieciak bo w tym wieku dziecko odróżnia co złe a co dobre
No to mnie policja powinna nienawidzić - całe dzieciństwo się błąkałem. A rodziców miałem mądrych - wychowali mnie na człowieka, włos mi z głowy nie spadł.
Jeziora, stawy, lasy, pola - co prawda, tereny bardzo podmiejskie, już praktyczne "wiejski dystrykt". Ale ile wspomnień i adrenaliny.
Miałem szczęście - nikt nie uprowadził, nikt nie zabił, sam też nie wylądowałem pod kołami ani zaplątany w korzenie z głową pod wodą... ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!