5 tys. zł dotacji na wymianę pieca czyli przy wymianie na gazowy to te 5 tyś nie pokryje połowy rachunku za gaz w zimie !
w obecnym czasie pozbywać się sprawdzonego i taniego ogrzewania na rzecz wynalazków ? komuś się pod czuprynką coś pomerdało , a wystarczy że spojrzy na ceny ,,,,,,,,,,,,,,,,
Tak już lecę! Żaden urzędnik nie będzie mi wtykał nosa w moją posesje to raz druga sprawa prawdopodobnie jak znajomy mówi od wniosku opłata tysiąc ale on się nie załapał bo dom nie ocieplony wiec i na wymianę pieca dotacja się nie należy. Chyba większej głupoty nie ma jak wymiana pieca węglowego na węglowy.
Ja przyglądałem się tym wynalazkom które kosztują od 7 tys. w górę. Taki piec nigdy na siebie nie zarobi wić jak co kupię blachę wycinarka jest spawarki też i zrobię lepszy piec jak to co oferują w sprzedaży a w razie czego zawsze kozę można wstawić kto mi zabroni
Ekoterroryzm już nie raz wystawił ludzi do wiatru! Olej opałowy i gaz to w tym momencie strzał w oba kolana! Prąd za moment pójdzie 100% w górę, węgiel be, drewno be to w końcu co??? A pomyślał ktoś żeby do paliw stałych dosypywać sorbentu ER 1 ??? Problem smogu i smrodu z dymu węglowego oraz szkodliwych związków zostałby rozwiązany w najprostszy z możliwych sposobów.
Za 5tyś to ja pieca nie kupie.Chcecie być eko to mi dajcie 100%na niego.Ja już z niejednego chleba piec jadłem i nie dam sie w karolka zrobić.Kiedys jakos wszystkim sie paliło co było pod ręką żeby woda była ciepła zeby sie ukumpać a teraz oszołomy ekoterrorysty wymyślają smogi itp.
Drzewo właśnie dzisiaj sprzedali w lesie tak z 600m^2 (ludzie wykupili ) wiec to pokazuje jak na minę się nie nudzić np z gazem lub eko groszkiem (węglem )
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!