Dlaczego na stronie rządowej z mapy zarażeń koronawirusem zniknął podział na powiaty?Bardziej szczegółowe informacje były dużo bardziej przydatne niż statystyka wojewódzka...
Co się dzieje w tym łódzkim czy ci ludzie nie mogą usiąść na 4 literach dobrze kiedyś Linda powiedział. Dla mnie to jest szok nie dość że bieda w całym województwie to jeszcze zaraza
Dlaczego podawane są jedynie dane z woj. łódzkiego i z samej Łodzi?
Po likwidacji mapy zagrożeń z podziałem na powiaty, mieszkańcy wszystkich powiatów powinni wiedzieć gdzie wystepują zagrożenia i w jakiej wielkości. Może szanowne media powyższe informacje uzyskają od Wojewody i je będą każdorazowo upubliczniać.
Panie Prezydencie miasta niech pan coś zrobi aby w zakładach choć tyle mierzyli temperaturę niech przydziela majstrow do sprawdzania na powietrzu nawet temperatury bo może być źle w naszym miescie
Takie firmy jak południowa erbedim peuk itd nie sprawdza się ludzi pod wpływem temperatury czy jakiś pracownik posiada tylko pow wpływem alkoholu może zaczną coś z tym ribic
Odnośnie firmy Haering pracuje tam bardzo dużo osób z całego regionu: Łódz, Pabianice, Koluszki, Opczno, Sulejów, Rozprza, Kamieńsk, Bełchatów, Tomaszów Maz. itd. itd... itd. Czy ktoś mi może wyjaśnić jak to jest ze w niedziele powrócili pracownicy z Bubsheim i cisza jak by nigdy nic przychodzą normalnie do pracy w Piotrkowie. Czy była w ogóle jakaś kontrola?? A poza tym w tym zakładzie nie robi 300 osób tylko o wiele więcej. Niech ktoś w końcu za to się weźmie. Zdrowie ważniejsze niż jakieś części do samochodów.
Bylem w bubshaim teraz z heringa. Nic sie tsm nie dzialo. Wirusa tez nie ma tam. Co wy pleciecie.
OK, wirus poważna sprawa... ale dziwi mnie ze temat opanował wszystkie media. Zero informacji o rozszerzającym się glodzie w Jemenie, coraz bardziej napiętej sytuacji w Syrii, a z krajowych tematów... nawet ucichl temat ostrzału działów, rozszerzania się ASF, smogu czy składowisk niebezpiecznych odpadów... Świat ucieka nam przez palce, a my rozkminiamy dlaczego Euro jest przesunięte na 2021...
Dzisiaj w krótkim odstępie czasu widziałem w centrum miasta 3 samochody na zagranicznych numerach. Dwa francuskie i jeden niemiecki. Czy policja nie powinna się zainteresować czy kierowcy tych aut nie powinni siedzieć czasem w domu na 4 literach a nie jeździć po mieście ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!