GRATULACJE!!! SWIETNY WYSTĘP!!! SUPER REPERTUAR!!! dawno nie byłem tak dumny z tego że jestem Polakiem!!!
I Piotrkowianinem :)))
Zaraz, moment, to ja jestem Piotrkowianinem. Ty jesteś piotrkowianinem. :)
A my kim jesteśmy?! :)))
Ludziami ;) Z miejscowości Piotrków Tryb.
ares... Ty na pewno nie jesteś z Piotrkowa Tryb, myślę, że z Siomek albo z Gąsek...
Po czym wniosek? po liniach papilarnych zostawionych na klawiaturze? To ty chyba jesteś z Koziej Wólki ;)
To dobry objaw, ale wyniki, jak widać, marne ;)
Byłem, widziałem, grałem... Dużo czasu upłynęło od tego wydarzenia, teraz tu dopiero dotarłem... mimo nazwiska, które wskazywałoby na szybsze ruchy ;-) /wymienione w artykule/. Zastanawiam się tylko nad jedną kwestią, skąd u Państwa tyle tyle jadu, nienawiści, krytyki...? Skąd to się bierze? Czy to już leży w naturze Polaka - jak czytam_ malkontenta? Mam wrażenie, że tak. Najłatwiejszą rzeczą jest krytykowanie innego człowieka, wynajdywanie uchybień... Najlepsi w tej dziedzinie są ci, którzy nie zrobili nic ku lepszemu. Czytając te wypociny, mam wrażenie, że wypisują się tu sami znawcy i eksperci, którzy nie mają bladego pojęcia o pracy Pań przedszkolanek, nie mają pojęcia o pracy z dziećmi, która powoduje ich prawidłowy rozwój i postrzeganie świata... Dla wielu tu piszących są to sprawy wykraczające poza ich horyzonty myślowe (bo tego nie zaznali)... Na szczęście my to przyjmujemy "na klatę" i mamy świadomość istnienia "niedoskonałości społecznych" pośród naszych forumowiczów :-) Szkoda, że "oni" nie mają szans tego zrozumieć ;-) Ale nadzieja umiera ostatnia... Ja osobiście, gratuluję tym młodym ludziom udanego występu, w który włożyli całe swoje malutkie, a jednocześnie ogromne serce. Jak ktoś tego nie rozumie, to już nic tu nie pomoże, nie ma ratunku. Można się nakryć białym prześcieradłem i czołgać w stronę cmentarza! To dobre rozwiązanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!