Byłem, widziałem, grałem... Dużo czasu upłynęło od tego wydarzenia, teraz tu dopiero dotarłem... mimo nazwiska, które wskazywałoby na szybsze ruchy ;-) /wymienione w artykule/. Zastanawiam się tylko nad jedną kwestią, skąd u Państwa tyle tyle jadu, nienawiści, krytyki...? Skąd to się bierze? Czy to już leży w naturze Polaka - jak czytam_ malkontenta? Mam wrażenie, że tak. Najłatwiejszą rzeczą jest krytykowanie innego człowieka, wynajdywanie uchybień... Najlepsi w tej dziedzinie są ci, którzy nie zrobili nic ku lepszemu. Czytając te wypociny, mam wrażenie, że wypisują się tu sami znawcy i eksperci, którzy nie mają bladego pojęcia o pracy Pań przedszkolanek, nie mają pojęcia o pracy z dziećmi, która powoduje ich prawidłowy rozwój i postrzeganie świata... Dla wielu tu piszących są to sprawy wykraczające poza ich horyzonty myślowe (bo tego nie zaznali)... Na szczęście my to przyjmujemy "na klatę" i mamy świadomość istnienia "niedoskonałości społecznych" pośród naszych forumowiczów :-) Szkoda, że "oni" nie mają szans tego zrozumieć ;-) Ale nadzieja umiera ostatnia... Ja osobiście, gratuluję tym młodym ludziom udanego występu, w który włożyli całe swoje malutkie, a jednocześnie ogromne serce. Jak ktoś tego nie rozumie, to już nic tu nie pomoże, nie ma ratunku. Można się nakryć białym prześcieradłem i czołgać w stronę cmentarza! To dobre rozwiązanie.
GRATULACJE!!! SWIETNY WYSTĘP!!! SUPER REPERTUAR!!! dawno nie byłem tak dumny z tego że jestem Polakiem!!!
I Piotrkowianinem :)))
Zaraz, moment, to ja jestem Piotrkowianinem. Ty jesteś piotrkowianinem. :)
A my kim jesteśmy?! :)))
Ludziami ;) Z miejscowości Piotrków Tryb.
ares... Ty na pewno nie jesteś z Piotrkowa Tryb, myślę, że z Siomek albo z Gąsek...
Po czym wniosek? po liniach papilarnych zostawionych na klawiaturze? To ty chyba jesteś z Koziej Wólki ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!