metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)03.10.2013 12:08

Dzieciaki super, szkoda, że dalej już nie przeszły.

10

akompaniator tego występu ~akompaniator tego występu (Gość)16.04.2019 17:57

Byłem, widziałem, grałem... Dużo czasu upłynęło od tego wydarzenia, teraz tu dopiero dotarłem... mimo nazwiska, które wskazywałoby na szybsze ruchy ;-) /wymienione w artykule/. Zastanawiam się tylko nad jedną kwestią, skąd u Państwa tyle tyle jadu, nienawiści, krytyki...? Skąd to się bierze? Czy to już leży w naturze Polaka - jak czytam_ malkontenta? Mam wrażenie, że tak. Najłatwiejszą rzeczą jest krytykowanie innego człowieka, wynajdywanie uchybień... Najlepsi w tej dziedzinie są ci, którzy nie zrobili nic ku lepszemu. Czytając te wypociny, mam wrażenie, że wypisują się tu sami znawcy i eksperci, którzy nie mają bladego pojęcia o pracy Pań przedszkolanek, nie mają pojęcia o pracy z dziećmi, która powoduje ich prawidłowy rozwój i postrzeganie świata... Dla wielu tu piszących są to sprawy wykraczające poza ich horyzonty myślowe (bo tego nie zaznali)... Na szczęście my to przyjmujemy "na klatę" i mamy świadomość istnienia "niedoskonałości społecznych" pośród naszych forumowiczów :-) Szkoda, że "oni" nie mają szans tego zrozumieć ;-) Ale nadzieja umiera ostatnia... Ja osobiście, gratuluję tym młodym ludziom udanego występu, w który włożyli całe swoje malutkie, a jednocześnie ogromne serce. Jak ktoś tego nie rozumie, to już nic tu nie pomoże, nie ma ratunku. Można się nakryć białym prześcieradłem i czołgać w stronę cmentarza! To dobre rozwiązanie.

00

YARO ~YARO (Gość)03.10.2013 11:16

GRATULACJE!!! SWIETNY WYSTĘP!!! SUPER REPERTUAR!!! dawno nie byłem tak dumny z tego że jestem Polakiem!!!

10

ares1 ~ares1 (Gość)03.10.2013 11:44

"YARO" napisał(a):
GRATULACJE!!! SWIETNY WYSTĘP!!! SUPER REPERTUAR!!! dawno nie byłem tak dumny z tego że jestem Polakiem!!!

I Piotrkowianinem :)))

10

YARO ~YARO (Gość)03.10.2013 12:12

"ares1" napisał(a):
I Piotrkowianinem :)))

zdecydowanie tak!

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.10.2013 13:50

"YARO" napisał(a):
zdecydowanie tak!

Zaraz, moment, to ja jestem Piotrkowianinem. Ty jesteś piotrkowianinem. :)

01

ares1 ~ares1 (Gość)03.10.2013 13:59

"Piotrkowianin" napisał(a):
Zaraz, moment, to ja jestem Piotrkowianinem. Ty jesteś piotrkowianinem. :)

A my kim jesteśmy?! :)))

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)03.10.2013 14:31

"ares1" napisał(a):
A my kim jesteśmy?! :)))

Ludziami ;) Z miejscowości Piotrków Tryb.

Komentarz był edytowany przez autora: 03.10.2013 14:31

00

ewka ~ewka (Gość)04.10.2013 22:07

ares... Ty na pewno nie jesteś z Piotrkowa Tryb, myślę, że z Siomek albo z Gąsek...

00

hejkum kejkum ~hejkum kejkum (Gość)05.10.2013 10:40

"ewka" napisał(a):
Ty na pewno nie jesteś z Piotrkowa Tryb, myślę, że z Siomek albo z Gąsek...

Po czym wniosek? po liniach papilarnych zostawionych na klawiaturze? To ty chyba jesteś z Koziej Wólki ;)

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat