Zastanawiam się gdzie ten fryzjer co ekipę Kaczyńskiego strzygł. U mnie pozamykane i zakaz wyjścia.
Mam pytanie do redakcji czy w liczbe osób zarażonych wchodzą wyzdrowiale czy nie?
No a w rocznicę ekipa se maszeruje po placu Piłsudskiego super a mi mandaty będą wręczać?
A proboszcz parafii w Dąbrowie n/ Czarną święci pokarmy pomimo zakazów.
A dlaczego na stronie Starostwa jest liczba 13 osób a nie 17 jeśli chodzi o powiat? Skąd ta rozbieżność?
Mój pies ma dość spacerów już mu się całe kopyta wytarły bo codziennie robimy 15km
Oczywiste ,że media jak i rząd nas okłamują napędzają strach ,to nic innego jak test na posłuszeństwo społeczeństwa by go sobie podporządkować. Epidemia była zaplanowana a ja mam proste pytanie do mediów i wszystkich komentujących ile tak naprawdę zmarłych umarło z powodu wirusa? Niewielki procent z podawanej ilości a to dlatego ,że wszystkich zmarły ujmuje się do statystyki celowo za zmarłych na wirusa. Nie było epidemii a ludzie umierali i tak.
Wystarczy obejrzeć na Y T film: Amerykanie się wygadali .,wtedy zobaczycie kto to mówi i jak są liczeni zmarli .
Kłamią nas każdego dnia i straszą celowo a zobaczycie jak was wszystkich zgrilują po wyborach może wtedy każdy przejrzy na oczy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!