Jaki tu jad sączy się pod tym artykułem. Anonimowi to jesteście tacy odważni. A ja szanuje tych ludzi.
Wirusa nie ma, już sobie poszedł. Załadujcie do kościoła jak najwięcej baranków i nie wychodźcie z niego przynajmniej z tydzień poświęcając się modłom. Ramen.
Koniec Świata, komunistyczne święto i modły w kościele. Kto najwięcej nagrzeszył, że dał zezwolenie ........ profanacja Kościoła i wiary .........
No to do szpitala trafia kolejni pacjenci 26 odsłony.Rząd swoje ,a "czarni" swoje.Kto w tej Polsce rządzi?
Najbardziej komusze miasto kiedyś w Polsce a teraz najbardziej pisowsko sekciarskie...
Jestem ciekawy,czy będzie tam nasz słynny rycerz Jakubowy Roman.Jeśli będzie,to pozdrówcie go ode mnie.Byłem jego giermkiem.
O różnych instytucjach publicznych słyszałem. Poradnia lekarska, szkoła, DOM...
Jak ktoś ma potrzebę niech sobie chodzi tylko niech się ode mnie z daleka trzymają oraz od tych co sobie ich ,,miłości" nie życzą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!