Jak ktoś ma potrzebę niech sobie chodzi tylko niech się ode mnie z daleka trzymają oraz od tych co sobie ich ,,miłości" nie życzą.
O różnych instytucjach publicznych słyszałem. Poradnia lekarska, szkoła, DOM...
Jestem ciekawy,czy będzie tam nasz słynny rycerz Jakubowy Roman.Jeśli będzie,to pozdrówcie go ode mnie.Byłem jego giermkiem.
Najbardziej komusze miasto kiedyś w Polsce a teraz najbardziej pisowsko sekciarskie...
No to do szpitala trafia kolejni pacjenci 26 odsłony.Rząd swoje ,a "czarni" swoje.Kto w tej Polsce rządzi?
Koniec Świata, komunistyczne święto i modły w kościele. Kto najwięcej nagrzeszył, że dał zezwolenie ........ profanacja Kościoła i wiary .........
Wirusa nie ma, już sobie poszedł. Załadujcie do kościoła jak najwięcej baranków i nie wychodźcie z niego przynajmniej z tydzień poświęcając się modłom. Ramen.
Jaki tu jad sączy się pod tym artykułem. Anonimowi to jesteście tacy odważni. A ja szanuje tych ludzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!