To mnie obchodzi, że PW jest organizowany jako podziękowanie dla wolontariuszy za ich pracę podczas zbiórki WOŚP. Samą zbiórkę zostawmy, bo to jest temat na inną dyskusję. Sam jeździłem na PW i może się jeszcze przejadę, ale to cała ta machina idzie w złą stronę. Pamiętam jak Kryszna rozdawała jedzenie za darmo, ewentualnie za symboliczne 2 zł. Dzisiaj czytam, by dostać od nich jedzenie trzeba wyskoczyć z 8zł.
Swoją drogą nazwa Złoty Melon chyba nie jest przypadkowa.
http://www.ukrytaprawda.com/wosp-prawdziwsza-prawda/
Myślę, że wiele osób znało tę dziewczynę, chodziła w glanach, z plecakiem, niechlujna i często nagabywała ludzi o kasę na Słowaka lub koło 66 ...
Zgadza się, a to dlatego, że osoby które je rozdają często mają płacone od ilości rozdanych ulotek.
Co do tego, że chcę wszystko za darmo to się nie zgodzę. Organizator PW twierdzi, że jest finansowany z odsetek zebranych z WOŚP więc jest instytucją non profit która nie ma za zadanie zarabiać. Jednak ceny które są na PW wyraźnie wskazują na coś innego.
To powiadom kogo trzeba, a nie hejtujesz na forum. Ja chętnie zapłacę im za to co robią i kupię kiełbasę w bułce za 10zł i popiję wodą za 4zł.
P.S. Wodę wypiję za zdrowie mola
Przecież w tym niemieckim artykule napisane jest wyraźnie, że oni siedzieli, a nie leżeli na jezdni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!