Kartonowe pieniądze, a wykonanie teoretycznie po wyborach samorzadaowych czyli nie będzie zrobione . Jak wszystko w woli
Ta już w Krzyżanowie miał zrobić i co w 2024 kiedy już nie będzie go w gminie. Pis na wodę
Ci samorządowcy w gminach to tylko siedzą i czekają aż manna sama z nieba spadnie żadnej kreatywności gospodarskich .
Nie tak dawno jeden z samorządowców powiedział tak:, jak coś dadzą to się będzie robić.
Właśnie takie mamy samorządy
Nie wiem jak Państwo, ale ja tej pisowskiej propagandy słuchać nie mogę. Czego to już roman w tej gminie nie zrobił. Co tydzień info o kolejnych dofinansowaniach, a efektów brak. Tfu.
Wydawanie ponad trzech milionów na drogę w d. psiej to jakaś żenada i jeszcze robią zdjęcia tej "alei zasłużonych" tylko dlatego, że jakiś dwór tam kiedyś był. A ja myślałem, że nowe drogi są potrzebne tam gdzie jest duże natężenie ruchu. Gospodarność jak chol.ra
Dobrze.ze
Marszałek ziemba czuwa bo.
Romanowi się już niechce
Toż kolejny wał propagandowy. Za dwa lata to już Drozdka nie będzie w gminie, opowiadają dyrdymały
"Przewidywany termin zakończenia inwestycji to grudzień 2024 r."
Dobrze, że nie 2042.
A nie lepiej zrobić w 2023 przed wyborami?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!