"Przewidywany termin zakończenia inwestycji to grudzień 2024 r."
Dobrze, że nie 2042.
A nie lepiej zrobić w 2023 przed wyborami?
Toż kolejny wał propagandowy. Za dwa lata to już Drozdka nie będzie w gminie, opowiadają dyrdymały
Dobrze.ze
Marszałek ziemba czuwa bo.
Romanowi się już niechce
Wydawanie ponad trzech milionów na drogę w d. psiej to jakaś żenada i jeszcze robią zdjęcia tej "alei zasłużonych" tylko dlatego, że jakiś dwór tam kiedyś był. A ja myślałem, że nowe drogi są potrzebne tam gdzie jest duże natężenie ruchu. Gospodarność jak chol.ra
Nie wiem jak Państwo, ale ja tej pisowskiej propagandy słuchać nie mogę. Czego to już roman w tej gminie nie zrobił. Co tydzień info o kolejnych dofinansowaniach, a efektów brak. Tfu.
Ci samorządowcy w gminach to tylko siedzą i czekają aż manna sama z nieba spadnie żadnej kreatywności gospodarskich .
Nie tak dawno jeden z samorządowców powiedział tak:, jak coś dadzą to się będzie robić.
Właśnie takie mamy samorządy
Ta już w Krzyżanowie miał zrobić i co w 2024 kiedy już nie będzie go w gminie. Pis na wodę
Kartonowe pieniądze, a wykonanie teoretycznie po wyborach samorzadaowych czyli nie będzie zrobione . Jak wszystko w woli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!