21 kierowców - to zależy, jeśli EPI tam zaczną parkować, tak jak zazwyczaj parkują w centrum miasta, czyli jakby prawo jazdy mieli od 2 dni to tam na ten parking wejdzie z 15 samochodów
Niech kładą kostkę przy tej temp.i śniegu..Na wiosne poprawki.Ale co ja tam wiem.
Parking przy kościele, plac zabaw przy kościele, lokal wyborczy na plebani itp. , scieżka rowerowa do?, a ul Jeziorna dziurawa i bez chodników jak dukt leśny!
Tak, Rusałki a od ulicy Wroniej do Granicznej idzie się Roosevelta rowem aby człowieka samochód nie staranował. 30 lat temu było lepiej bo były trzy autobusy do Granicznej i nie było takiego ruchu. Wstyd aby w 21 wieku w "mieście" aby dojść do domu przy Granicznej człowiek idzie rowem, dociera cały zachlapany w mokrych butach.
Rusałki, a co to za wazna ulica???
Nie dlugo to sciezki w lesie będą wyłożone kostka, a gliwna ulica Jeziorna kiedy???? Chodnika brakuje i dziura na dziurze, ale najwazniejsza Rusalki gdzie jeden samochod na dzien wjeżdża, a ten parking to komu?? Przeciez jest ogromny parking pod kościołem ??? Znowu nasze pieniadze idą na zamalowanie trawki na zielono
Dziadostwo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!