To jest dla statystyk by miejsca parkingowe się zgadzały w wyliczeńach
Rusałki, a co to za wazna ulica???
Nie dlugo to sciezki w lesie będą wyłożone kostka, a gliwna ulica Jeziorna kiedy???? Chodnika brakuje i dziura na dziurze, ale najwazniejsza Rusalki gdzie jeden samochod na dzien wjeżdża, a ten parking to komu?? Przeciez jest ogromny parking pod kościołem ??? Znowu nasze pieniadze idą na zamalowanie trawki na zielono
Dziadostwo
Tak, Rusałki a od ulicy Wroniej do Granicznej idzie się Roosevelta rowem aby człowieka samochód nie staranował. 30 lat temu było lepiej bo były trzy autobusy do Granicznej i nie było takiego ruchu. Wstyd aby w 21 wieku w "mieście" aby dojść do domu przy Granicznej człowiek idzie rowem, dociera cały zachlapany w mokrych butach.
Parking przy kościele, plac zabaw przy kościele, lokal wyborczy na plebani itp. , scieżka rowerowa do?, a ul Jeziorna dziurawa i bez chodników jak dukt leśny!
Niech kładą kostkę przy tej temp.i śniegu..Na wiosne poprawki.Ale co ja tam wiem.
21 kierowców - to zależy, jeśli EPI tam zaczną parkować, tak jak zazwyczaj parkują w centrum miasta, czyli jakby prawo jazdy mieli od 2 dni to tam na ten parking wejdzie z 15 samochodów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!