Dlaczego redaktor nad redaktory nie zajszczycił swoją osobistością gali wręczenia piotrkowskiego Nobla (Złotej Wieży Trybunalskiej) doktorowi Józefackiemu?
W którym miejscu na Szewskiej można się zgłosić z podaniem ogłoszenia???
Czy jest w PT jeszcze ktoś kogo ten ...wydawca dotąd jeszcze nie unurzał w szambie?
Panie Mariuszu część mieszkańców jest za Panem.
Baryła mieszka w moim wieżowcu. jakoś żadne dzieci z nim nie mieszkają. Uważam, że kara dla niego jest słuszna. Choć wątpię aby się czegokolwiek nauczył. Od dłuższego czasu zamieniał życie mieszkańców w piekło co chwilę wzywając policję i straż miejską. W końcu i jego sięgnęła sprawiedliwość.
Lepiej niech opisze na łamach swojego szmatławca własne sprawy rodzinne. Chętnie inni poczytają!
Wyjechałem z Piotrkowa na zawsze kilka lat temu i jak do tej pory, to nie żałuję. Wczoraj trafiłem po raz pierwszy na Gazetę Trybunalską i zamieściłem komentarz. Kombatantem nie jestem, działaczem też nie byłem. Robiłem i robię swoje. Poglądy mam takie jakie mam.
Zaglądam czasem wirtualnie do rodzinnego miasta i tak trafiłem na Gazetę.
Mam wrażenie , że nic się nie zmienia. Gazeta skupia się głównie na tropieniu esbeków
i komuchów, oraz wszystkiego co może mieć z tym związek. Czasem wystarczy jakiś podtekst.
Walką z prezydentem (wg. mnie kiepskim- w stylu Gierka) i radą miasta(marną i taką samą od lat). Gazeta tkwi w przeszłości i w zasadzie to podsyca konflikty i animozje. Nie próbuje budować społeczności przyszłego nowoczesnego miasta, które zna i rozumie przeszłość,
ale idzie naprzód. Opuszczając Piotrków zyskałem nową perspektywę. Nie jest dobrze.
Wiele z tych osób, będących bohaterami tekstów Gazety, znałem i zgodnie z prawami natury już długo tu nie pobędziemy. O czym wtedy będzie pisała Gazeta?
• Księże Prałacie Grzegorzu Gogolu – proboszczu Parafii Rzymskokatolickiej pw. św. Jakuba „Fara”,
• Pani Beato Dróżdż - przewodnicząca piotrkowskiego Klubu „Gazety Polskiej,
• Panie członkinie piotrkowskiego Klubu „Gazety Polskiej,
• Pani ppłk dr Halino Kępińska-Bazylewicz ps. „Kora” - łączniczko Armii Krajowej,
• Panie Grzegorzu Wojciechowski - piotrkowski pośle Prawa i Sprawiedliwości,
• Panie Piotrze Gajdo - radny miasta Piotrków z PiS-u,
• Panie Zbigniewie Ziembo - radny powiatu piotrkowskiego z PiS-u,
• Panie Tomaszu Trzaskaczu - dyrektorze piotrkowskiej delegatury Kuratorium Oświaty w Łodzi.
• Panie Piotrze Radziszewski - działaczu Stowarzyszenia Kukiz’15,
• Panie Piotrze Kowalski - działaczu Stowarzyszenia Kukiz’15,
• Panie Cezary Staszek - działaczu Stowarzyszenia Kukiz’15,
Ludzie! Jak Wam zwyczajnie nie jest wstyd, ciężki wstyd przestawać z PRZESTĘPCĄ? Przestępcą skazanym prawomocnie przez sąd w karnym procesie?
Mariusz nie chcą puszczać pozytywnych komentarzy w Twojej obronie!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!