metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lucky ~lucky (Gość)06.04.2012 14:00

jezeli gastronomia to na poziomie-nie ze spalonego tłuszczu który unosi sie na kilometr,takich pseudo gastronomów mamy w Piotrkowie na pęczki co kupuja produkty marnej jakości a sprzedaja za bajońskie ceny,wiadomo Piotrków jest mały i kultura serwowania posiłków pozostawia wiele do życzenia-sztućce blachy które wyginaja sie przy krojeniu,przezółkłe i sterane sztucce,talerze wyszczerbione,porysowane,latem upał że jeść sie nie da bo brak klimy ale dzisiaj żeby zarobic trzeba zainwestować i w obsługę i w galanterię a nie tylko liczyc ile można zgarnąc kasy

00


lisik ~lisik (Gość)06.04.2012 14:30

a co z lokalami gastronomicznymi na dworcu?czy beda smierdzace tluszczem, dania na wyszczerbionych talerzach z powyginanymi zóltymi sztućcami?czy latem bedzie klima w tych lokalach?moze z najdzie sie ktos kto pokaze w Piotrkowie prawdziwa gastronomie a nie tylko liczy pieniądze?

00


Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat