jezeli gastronomia to na poziomie-nie ze spalonego tłuszczu który unosi sie na kilometr,takich pseudo gastronomów mamy w Piotrkowie na pęczki co kupuja produkty marnej jakości a sprzedaja za bajońskie ceny,wiadomo Piotrków jest mały i kultura serwowania posiłków pozostawia wiele do życzenia-sztućce blachy które wyginaja sie przy krojeniu,przezółkłe i sterane sztucce,talerze wyszczerbione,porysowane,latem upał że jeść sie nie da bo brak klimy ale dzisiaj żeby zarobic trzeba zainwestować i w obsługę i w galanterię a nie tylko liczyc ile można zgarnąc kasy
a co z lokalami gastronomicznymi na dworcu?czy beda smierdzace tluszczem, dania na wyszczerbionych talerzach z powyginanymi zóltymi sztućcami?czy latem bedzie klima w tych lokalach?moze z najdzie sie ktos kto pokaze w Piotrkowie prawdziwa gastronomie a nie tylko liczy pieniądze?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!