Ludzie jak długo w tym kraju będzie przyzwolenie na takie rzeczy!!!!!!!!!!!!! Trudno pojąć, ale wiemy przecież,że coraz więcej jest takich cwaniaków co to niby mają "pozycję", a to zwykli oszuści - kto ich popiera??? NARODZIE!!!NIE PRZYKŁADAJ RĘKI DO POBŁAŻANIA - bo nikt z nas nie wie czy za chwilę na naszej drodze nie stanie taki "operatywny"??????? Co wtedy napiszemy??????????
Chyba dlatego :
Nie mogę pojąć jak przełożony potrafi wymusić na podwładnym zaciągnięcie kredytu, ludzie Ci sami zmarnowali sobie życie.
http://naszpiotrkow.blogspot.com
Tylko chyba nie myślała o taki zakończeniu sprawy!
Pozbawić majątku ją i jak trzeba to rodzinę też i spłacić zaciągnięty na jej rzecz dług! Co to za prawo w tym chorym kraju jest!
A Ty w ramach współczucia wobec oszusta niemalże taką samą winę ponosisz jak i ona! A kto ma być z tymi ludźmi którzy za nią płacą teraz?
Hahhahahaaa idioci pobrali kredyty niech placa...Moze ktos chetny wziac dla mnie i splacic oczywiscie tez za mnie?
A dyrektorka obrotna kobitka :)
Ale czy ci, którzy kredyty pobrali na siebie pieniądze przekazując dyrektorce, mogą liczyć na ich odzyskanie od niej? Czy tylko muszą sami spłacić, a od niej już nie odbiorą, bo przecież "została już ukarana"? W takim razie, kto poniósł większą karę? Ona idąc do więzienia, czy nauczyciele, którzy dali się frajersko wydymać, a teraz latami będą spłacać kredyty z odsetkami?
Zapewne coś w tym jest...
Nauczyciele z racji pełnionej funkcji to inteligentne osoby, powinny wiedzieć, co robić. nauczycielki brały kredyty bo wszyscy tej szkole są zatrudnieni po znajomości to muszą się podlizywać, żeby pracować tam dalej. Poza tym liczyły na fory u pani dyr- taka rzeczywistość.
Tym bardziej kara jest za niska.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!