metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sas ~sas (Gość)29.09.2009 15:18

wyrazy współczucia dla rodziców

00

ja ~ja (Gość)29.09.2009 15:39

wyrazy współczucia dla obu rodzin ale niestety brak wyobrazni znowu dal o sobie znak !!!!

00

motocykliści ~motocykliści (Gość)29.09.2009 18:49

Twoje pierwsze nieustąpienie pierwszeństwa dla nas może być ostatnim.... Patrz w lusterko dwa razy motocykle są wszędzie....
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny zmarłego bikera.
Bracia motocykliści.

00

rozsondek ~rozsondek (Gość)29.09.2009 21:43

lepiej, żeby motocykliści patrzeli na droge i szybkościomierz.

00

xxx ~xxx (Gość)29.09.2009 22:46

prędkościomierz sie pisze

Moderator: Bez wyzwisk

00

Bartek Bełchatów ~Bartek Bełchatów (Gość)29.09.2009 23:24

znalem tego co zginoł to musialo tak sie stac zal ale mogli pomyslec jego rodzice najpierw co kupili mu za zabawke jesli jest ktos bogaty to nie znaczy ze moze wszystko miec nie pisze to zazdrosci tylko mi go zal

00

maddox ~maddox (Gość)29.09.2009 23:51

Cytuję:
Twoje pierwsze nieustąpienie pierwszeństwa dla nas może być ostatnim.... Patrz w lusterko dwa razy motocykle są wszędzie....

Twoje pierwsze wyprzedzanie może być Twoim ostatnim. Nie przekraczaj prędkości, daj nam szansę się zobaczyć. Pamiętaj samochód zawsze wygrywa...

00

. ~. (Gość)30.09.2009 00:07

ciezarowka skrecala z prawego pasa dwu pasmowej jezdni w lewo bez kierunku!!! kierowca widzial motocyklistow!! w tym chlopaka! nie zgineli poniewaz poniosla ich wyobraznia tylko glupota rutyniarza 53 letniego ktory mysle ze jedzie tirem wiec wszyscy musza hamowac! wymusil i zabil!

00

pirat drogowy ~pirat drogowy (Gość)30.09.2009 08:57

I znów brawura i znów mnóstwo komentarzy samych pseudofachowców. Trzymajcie się kierownicy fachowcy a nie swoich telefonów komórkowych.

00

55 ~55 (Gość)30.09.2009 09:29

do "pitat drogowy"
Kto ty jesteś, chyba starszy dziadziuś, bo każdy młody jest taki sam, musi się wyszaleć(jazda samochodem, motorem, dyskoteki itp.),ciekawa jestem jakbyś wsiadł na taki motor czy super fure to byś nie szalał przed kolegami.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat