szczawik zauważ,że alfa i jetta mogą mieć zupełnie inną przemianę moc-masa,masa-moc więc nie porównj ich po km
To mi przypomina zdarzenie z czasów kiedy sam miałem właśnie z 15 lat i też wpadłem na pomysł "pożyczenia" samochodu taty. Wybrałem taki dzień, w którym kończyłem wcześniej - rodzice w pracy, brat w szkole, miałem jakieś 3 godziny żeby objechać kawał okolicy. I rajd był całkiem udany, ale gdy już przyjechałem to czekała mnie przykra niespodzianka: brat wrócił wcześniej, zdziwiony brakiem samochodu poszedł do ojca do pracy (niedaleko domu) i obaj byli przekonani, że ukradli nam samochód. Chwilę później przyjechałem i zgotowali mi niezłe powitanie, tzn. starszy brat mnie trzymał a tata trzaskał pasem dobre 15 minut. Teraz brakuje młodzieży takich silnych akcentów w wychowaniu i widać skutki.
ale musi trzyca sie limitów na paliwo :P o przepałach nie ma mowy :D
Tu chyba bardziej chodzi o umiejętności kierowcy :)))
może i nowa, ale i tak najmocniejsza Jetta miała ze 150koni...
i co, ze niby starej Jetty nie mogli dogonic nowa Alfa Romeo?! ''Pojazd (Alfa Romeo) posiada wysokie parametry techniczne. Może rozwijać prędkość do 240 km/h, moc silnika- 200 KM (ok. 7 sekund do setki).''
widzę podwójnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!