...co tej naszej władzy tak zależy na zlikwidowaniu tego handlu, przecież opłaty biorą. A i ludzie są zadowoleni. Jestem ZA HANDLEM W TYM MIEJSCU.( koło kwadratu).
Ucywilizować to miejsce wreszcie po 40 latach bezhołowia. Zakupy i tak robię w delikatesach Alma.
To kolega spoza Piotrkowa ???
A dlaczego? Śmigam furką 3 razy w miesiącu, pakuję po dach i żyję jak lordzisko.
I dlatego właśnie zakupki robię w Almie. No kto by się z tym wszystkim paprał. Takie np. ziemniaczki to ja sobie kupuję już obrane, w folii z wodą, na każdy dzień cyk - i mam. Naprawdę, XXI wiek, to nie Egipt, tylko Europa, dajmy sobie luzu z tym okropnym targowiskiem, brrr...
Weź pod uwagę Człowiecze, że nie każdego stać na zakupy w Almie czy PiPie, nie każdy ma ochotę tracić czas na zasuwanie do Łodzi samochodem, żeby przyszpanować na dzielni przed ziomalami obranymi ziemniakami w foli i wodzie. I właśnie mamy Europę, gdzie obecnie kładzie się nacisk na rozwój takich małych rynków, które są BLISKO mieszkańca towar jest lokalny i kasa zostaje na miejscu a nie w Łodzi, czy Hiszpanii. Polecam lekturę tekstu http://www.tvr24.pl/wiadomosc-Targowisko_Moj_Rynek_w_kazdym_powiecie-59.html
Dzięki Ci, Człowiecze! Ale dbam o zdrowie. (nie mylić z siecią aptek Dbam o zdrowie!)
to idź pobiegać i nie trolluj na necie.
Nie mogę. Jestem w pracy.
no to gratuluję twojemu pracodawcy takiego wszechstronnego pracownika, który pracując znajduje czas na pisanie postów pod każdym newsem.
Dziękuję. Ale ja nie mam pracodawcy. Sam dla siebie jestem pracodawcą. Jest klient, obsługuję. Klient wychodzi - klepnę post. I tak to leci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!