To jest jego wina nie powinien wsiadac na motor bez uprawnien jest sam sobie winien
Mama chlopaka nie zyje a jemu ledwo noge odratowali i chlopak w spiaczce lezy. Zastanowcie sie co piszecie. To jeszcze dziecko a w tak mlodym wieku nie ma juz mamy.
Nie słuchajcie tych bzdur, jego mama żyje, przeciez nic niej nie jest. Plotki wszedzie plotki. A ta spiaczka to jest famakologiczna , czyli wybudza go kiedy beda chcieli , trzymaja go zeby nie bolala go noga poprostu
Idiotów na tym świecie nie brakuje :/ . Chłopak walczy o życie a wy się z niego smiejecie i mowicie ze nie ma juz mamy . Zastanówcie się 10 razy za czym cos napiszecie .
Dajcie chłopakowi spokój. On jest w ciężkim stanie a wy tylko go obrażacie.
Al Budy - sam jesteś idiotą -.- Znam chlopaka, czasami coś odwala ale to nie jego wina.Postaw się na miejscu jego rodziców, przyjaciół.Sam byś wylewał łzy. Nie życzę Co tego ;)
Co z tego ,że woźnica wypity ale koń trzeźwy i droge do domu znał .Tak to jest jak sie pozwala młodym na jazde motorami i sa tego skutki
... czy jest ktoś , kto może napisać jaki jest obecny stan zdrowia tego chłopaka ? Słyszałam że go przewożą do Warszawy ???
Jestem z jego szkoły i wiem od jego wychowawcy że noga była do amputacji ale została uratowana, ma krwiaka mózgu. Sama kocham motory i sama na nich jeżdże ! Kilka wypadków miałam ale nie poważnych ! Motocykle to pasja ! Jeśli je kocha to ma prawo do spełnienia marzeń, nie ?? Ludzie ! Ogarnijcie troche dupy ! To super chłopak który ma marzenia. Owszem nie pochwalam tego że jest nie ostrożny ale wiem ile to dla niego musiało znaczyć ! Wiem co przeżywa rodzina i im bardzo współczuję ale muszą też zrozumieć że on chce sie rozwijać. Wiem.. Niektórzy pomyślą że jestem nienormalna że go wspieram, ale szczerze móiąc to wali mnie to co o tym sądzicie !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!