Według mnie to wina nastolatka a nie woźnicy bo to nastolatek zawiniła a to ze wożnica miał 1 promil alkoholu to nic nie świadczy jak nawet ma ten 1 promil a myśli racionalnie to niepowino sie go obciązać winą tyklo powinien odpowiaadać za to ze był pod wplywem alkocholu ale co ja moge z tym poradzić takie jest prawo kto ma alkoochol we krwi ten jest winny
Co wy tu piszecie!! On walczy o życie a wy takie teksty, znam go i jak każdy chciał trochę poszaleć ale niestety nie wyszło to na dobre... Mam nadzieje że się niedługo obudzi i wróci do szkoły cały i zdrowy.A wy przestańcie pisać takie bezsensowne komentarze bo to może przeczyta ktoś z jego rodziny i wcale miłe to nie będzie.. Bo myślę że wy byście nie chcieli aby ktoś o was tak pisał albo o waszych bliskich..
Co wy tu piszecie!! On walczy o życie a wy takie teksty, znam go i jak każdy chciał trochę poszaleć ale niestety nie wyszło to na dobre... Mam nadzieje że się niedługo obudzi i wróci do szkoły cały i zdrowy.A wy przestańcie pisać takie bezsensowne komentarze bo to może przeczyta ktoś z jego rodziny i wcale miłe to nie będzie.. Bo myślę że wy byście nie chcieli aby ktoś o was tak pisał albo o waszych bliskich..
Ludzie, czy wiecie co piszecie? Ten młody człowiek może walczy o życie właśnie przez takich idiotów jak wy! Przyzwalanie na łamanie przepisów i pochwalanie szaleństwa na drodze samo w sobie jest bandytyzmem, a w tym konkretnym przypadku mogło właśnie doprowadzić do tragedii. Bo młody półgłówek musiał się wyszaleć! Bo młody cymbał musiał się popisać przed wioskowymi cwaniaczkami! Bo młody i wasz - to miał prawo!
Jesteście zwykłymi idiotami pochwaloając taką nieodpowiedzialność na drodze! Ciekawe, co byście mówili, gdyby wasz "kolega" wyszedł z wypadku cało, a o zdrowie i życie walczyła ofiara jego szaleństw? Postawilibyśie temu waszemu głupkowatemu koledze piwo? Poklepalibyście go po plecach? A może sami jesteście kandydatami na zabójców i bandytów?
To pisałem ja - luzik - człowiek potrącony na przejściu dla pieszych przez młodego idiotę w styczniu tego roku. Człowiek, który migdy nie będzie już normalnie chodził, bo staw skokowy nie z plasteliny i nowego nie ulepi się na zawołanie. Człowiek, który ma uszkodzoną łapę i nie może nawet normalnie zgrabić liści z trawnika!
Zamknijcie gęby i ruszcie chociaż trochę swoimi tępymi pałami!
Zamknijcie sie wreszcie , tutaj jest duzo nieprawdy w tej wiadomosci . Bylem swiadkiem tego i to nie tak wygladalo . Zal mi was obrazajac go , on moze nie przezyc a wy sie smiejecie !!!
Ja nikogo nie wyzywam i proszę żeby nikt również nie obrażał mnie. A czy Ty uważasz że on był niewinny i to nie on doprowadził do tego wypadku ? Kto w ogóle dał mu taki motor ? Narobił problemów sobie, komuś a przede wszystkim rodzicom ... A z koro to twój kolega z klasy to nie zrozumiesz tego szczeniackiego zachowania, troszkę rozumu by się wam w życiu przydało, pomyślcie o konsekwencjach, myślę że to zdarzenie was czegoś nauczy.
Droga publiczna to nie jest miejsce na szpan i szaleństwa. Skutki mogą być tragiczne. Co prawda "raz się żyje" - ale chyba lepiej żyć dłużej, niż krócej? Jaki sens ma wylewanie łez "po"? Trzeba myśleć "przed". Kiedy się nie myśli, to później pozostaje tylko płacz i zgrzytanie zębów. Nie zamierzam żałować tych, którzy sami przez głupotę zgotowali sobie nieszczęście. Żal mi tylko ofiar takich idiotów.
Każda z tych osób przeżywa tragedię. Stało się wielkie nieszczęście i miejmy nadzieję,że ten młody chłopak wyjdzie z tego. Nie możemy osądzać, bo sami nie jesteśmy idealni. To był splot wydarzeń i w tym momencie nie ważny jest stan maszyny(jak niektórzy piszą i to jest żałosne) ale funkcjonowanie ludzi. Zastanówmy się nad sobą i swoim życiem, tak ulotnym. Ci, którzy piszą jeden przez drugiego szukając sensacji , żerując na tragedii są tak prości, że jakiekolwiek słowa nie oddadzą łez i bólu uczestniczącym w tym dramacie.
Szkoda mzty, ktos wie czy bardzo ucierpiala i czy jest do sprzedania?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!