Dla mnie to BOHATER, a na dodatek skromny nastolatek. Chwała mu za odwagę, chęć niesienia pomocy, za to, że nie był jednym z gapiów!!! Brakuje nam takich ludzi w społeczeństwie. Należy brać przykład z tego BOHATERA!
Super . Takich włąśnie ludzi nam trzeba !!! Wielkie gratulacje dla BOHATERA . :)
Wszystko pięknie,postawa godna pochwały,ale co 15-latek robił o 22 sam na ulicy,powinien teraz zostać odebrany rodzicom i trafić do domu dziecka.Tak chyba mówi polskie prawo.
Nie typowo się zachował. Zazwyczaj łapie się za telefon i się zdjęcia robi by potem na fejsika wrzucić.
dam sobie rękę uciąć, że chłopak związany jest z jakimś środowiskiem harcerskim, w szkołach pierwsza pomoc kończy się na umiejętności podniesienia kończyn w przypadku omdlenia...
"druh" ciekawe do jakiej szkoły chodziłeś, bo ja miałem w szkole do wieku 15. lat wszystko na temat podstawowej pomocy w razie wypadku, a nie mówię już o liceum, które nasz bohater dopiero zaczyna. najważniejsza rzecz to zachowanie w momencie niebezpieczeństwa, w tym przypadku nikt nie pomógł, nie wiem czy ja bym się bał pomóc, ale jeśli ktoś chodzi do szkoły to wie jak pomóc w takiej sytuacji ;)
Znalem kiedys takiego bohatera... potem sie okazalo ze poszkodowani zostali pozbawieni portfeli :)
Ach ta dzisiejsza młodzież!!! ;) Na szczęście zdarzają się jednak (wcale nie aż tak nieliczne) wyjątki.
Jak dla mnie to ktoś powinien go nominować do nagrody "ZWYKŁY BOHATER" - za bezinteresowne niesienie pomocy.
https://zwyklybohater.onet.pl/zglos-historie?gclid=CKea5ZnGqroCFUSS3godPH4AmQ
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!