Spoko, pozdrawiam jeszcze raz więcej cierpliwości do lemurka..."Lubię wywijać ogonkiem" ;) ;)
Kto Cię atakuje ??? Podaj login to sam mu gnaty porachuję.
Daj nam szansę do traktowanie Ciebie jak kobiety, nie jak traktorzystki z plakatu. Dajesz się prowokować wręcz wzorcowo...Troszkę dystansu do życia, bo zachowujesz się jak "murzyn rasista"...
Najpierw piszesz, że nikt mnie nie atakuje, a potem dodajesz, że daję się prowokować... może troszkę konsekwencji? Rozumiem, że w poprzedniej rozmowie wymienialiśmy się argumentami, ale tu? Czemu zostałam przywołana skoro w ogóle nie miałam zamiaru się wypowiadać? Dziwisz się, że odpowiadam, że nie stoję obok, gdy ktoś śmieje mi się w twarz? No naprawdę dziwne... Jeśli ja zachowuję się jak "murzyn rasista", to Ty niestety zachowujesz się jak zwykły rasista...
Atak od prowokacji chyba się czymś różni, co ??? Nie powołuj się na inteligencję bo sama chyba słabo "jarzysz"...W twarz się nie śmieję ale staram się być miły ale do takiej konwersacji trzeba trochę empatii, a co do wypowiadania się to poprzez grzeczność nie deptałem po odciskach. Wyszczekana jesteś to powinnaś wiedzieć do czego piję.
Chłopcy (bo mężczyźni nie muszą uciekać się do takich metod), jeśli chcecie wdać się ze mną w dyskusję, to bardzo proszę użyć konkretnych argumentów i odnieść się do artykułu, a nie pisać jakieś bzdury. Wydaje Wam się, że jesteście mnie w stanie zirytować? NIE!! Jesteście na to za słabi. Jeśli cel był inny, to proszę zdradźćie mi go. Powiedzcie po co mnie atakujecie? Pozdrawiam i współczuję, że musicie się dowartościowywać w taki sposób...
Nareszcie jest moja obrończyni uciśnionych kobiet za kierownicą...Pozdrawiam bardzo serdecznie i nie trzymaj tak mocno fajery bo dostaniesz odcisków.
Na miano "pana" trzeba sobie zasłużyć. Jak masz problem z moimi komentarzami, to nie musisz ich czytać.
napisz coś Mała jeszcze . Wszyscy panowie czekają na Twoje mądrości dotyczące motoryzacji i nie tylko.
A Ty wróżką jesteś?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!