Mylę się czy pisałeś coś o rzeczowej rozmowie? To może w końcu ją zaczniesz?? Pisałeś też o tym, że atakuję innych, pragnę zwrócić uwagę, że pod tym artykułem za każdym razem tylko się bronię.
do 97-300 ja tylko poprosiłem nie wcinaj sie a ty mnie od razu od buraków,no cóż , kultury to chyba nie mnie brakuje.
Kto pozwolił mówić Ci w imieniu forumowiczów?
Jeśli wczytasz się w moje wypowiedzi pod tym artykułem, to zauważysz, że zarzucałam moim rozmówcom właśnie to, że ich dyskusja nie dotyczy tematu z artykułu, a ograniczyli się do prowokowania mnie.
Bo nie zwykłam się wypowiadać na tematy oczywiste, tylko na te, gdzie się nie zgadzam z forumowiczami. Wychodzę z założenia, że jeśli mam pisać kolejny komentarz taki jak moi przedmówcy, tylko zmienić szyk w zdaniu, to lepiej się w ogóle nie wypowiadać.
Nie Ty będziesz o tym decydował.
Poza tym, to radzę popracować nad interpunkcją...
DZIĘKUJĘ :)
[cytat="jan"]i nie wcinaj sie bo nie do Ciebie pisałem wczesniej.[/cytat) Oooo,jasiuuu,burak z Ciebie wychodzi,w czworakach kultury nie nauczyli?Odrobinka jej jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła a wręcz pomogła.
Mała nie jest ok. Nie mam nic do kobiet panie obrońco kobiet.mała atakuje wszystkich za wszystko co napisali.przeczytaj jeszcze raz uważnie i ze zrozumieniem co napisałem poprzednio i nie wcinaj sie bo nie do Ciebie pisałem wczesniej.
Zostaw Małą w spokoju,od tego jest forum aby wypowiadać swoje zdanie i opinię, nie lubisz kobiet?W takim razie zmień portal,są takie które polubisz bardziej niż epiotrkow(tam nie ma kobiet) Mała jest ok.
pani Mała zaczynasz nas już troche irytować,cały czas walczysz ze wszystkimi ,nie pozwalasz na dyskusję,rzeczową dyskusję bo ciągle wszystkich atakujesz , na kazdy temat musisz się wypowiedzieć , kąśliwie i z przytykiem.Zamilcz kobieto , nie ośmieszaj się już i idź gdzie indziej walczyć.
Owszem, atak od prowokacji troszkę się różni... Skoro Ty wyolbrzymiasz w jedną stronę, to ja nie pozostaję dłużna. No to skoro już zbudziłam w Tobie bestię, to powiedz mi - po jaką cholerę ta prowokacja? Starałeś się być miłym? Musisz się bardziej starać, bo nie zauważyłam. Zarzucasz mi brak empatii? To przeczytaj swoją ostatnią wypowiedź i zastanów się komu naprawdę brak empatii. Nie denerwuj się... wyszczekane tak mają:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!