A co z kierowcą? Nie podaliście ile miał promili.
Ale teraz mamy różne komisje helsińskie i tego typu dyrdymały,które nie pozwalają dać klapsa durnemu szczeniakowi.
Teraz powiedzcie - co lepsze i mądrzejsze...?
klapsa? Z pasem bym takiego ganiała, to był wychowanie, nie mowie teraz o przemocy. Ale klaps nikomu nie zaszkodził a wręcz przeciwnie pomógł ,a nie teraz młodzież wszytko może
TAKIE BEDĄ PRZYSZŁE POKOLENIA POLAKÓW... MAM NADZIEJE ŻE NIE DOCZEKAM TYCH CZASÓW...
Jeśli się wcześniej nie pozabijają po pijaku w tych ticach i innych tigrach:
ja jestem z pokolenia "pasa", wydaje mi się, że jeśli było to stosowane odpowiednio, to nie ma później takich problemów... sam będę wychowywał swoje dzieci w podobny sposób i mam gdzieś co powiedzą inni...
To są właśnie skutki bezstresowego wychowania. Dzisiaj jak w programie TV jest dyskusja na temat "karać (jak?) czy nie karać?" i ktoś mówi, że karać i karcić, to panuje powszechne oburzenie. Jeszcze kilka lat takiego prania mózgów, "specjalistów" od wychowania i zaczną się rozboje w przedszkolach.
heh wlasnie..a najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy swoich dzieci nie maja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!