Tak a kandydaci na prezydenta to sobie jeżdżą po całej Polsce i jest dobrze
Patrząc po to co się teraz dzieje na mieście i co się działo do tej pory to ja widzę że nasze służby mają bardzo słaby wzrok i mało co widzą
A czy za przepełnione autobusy MZK w Piotrkowie, których częstotliwość woła o pomstę do nieba firma już zapłaciła karę?
Zależy czy wykroczono przeciwko zakazom czy zaleceniom. Proszę się uczyć sztuki interpretacji od Prezesa Rady Ministrów .
Ciekawe jak w tym przypadku wyglądałoby orzeczenie europejskiego trybunału praw człowieka... Kraj zostałby pociągnięty do odpowiedzialności za takie pseudo izolacje??
Policji i tak nie widać 70 procent ludzi chodzi bez maseczek a psy się patrzą. Przestańcie pie.... głupoty na tym e piotrków
Nie kupiłem nawet jednej maseczki a jak mnie policja zatrzymała to dali mi dwie nowe brawo dla nich. A ludziom to można wszystko wcisnąć covid asf ptasia grypa itp itd...
A kapusta rzecze smutnie
Moi drodzy, po co kłótnie
Po co Wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie...
"A to feler"
Westchnął Jarosław K.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!