A za chwilę okazało się, że towarzysz król był tajnym współpracownikiem SB i donosił na swoich kolegów.
Pamiętam straszna nuda to była. Musiałam służbowo w tym uczestniczyć. Gdyby nie obsada aktorska to pewnie poza nielicznymi i klakierami nikt by tego nie oglądał.
To ja jestem chuck norris a kolesia nie znam grał w jakimś filmie bo ja grałem we wszystkich filmach
Nie wiadomo o której to wizycie króla jest tu mowa ,ale w lipcu 1572 "kopnął w kalendarz" Zygmunt August i w kraju zaczęło jeszcze większe zamieszanie. Bo króla nowego nie ....było i trzeba elekcję czynić. Skończyło się to wyborem Walezego ,który po roku prysnął do Francji. Co zaś do Sejmu. Wypisz ,wymaluj czasy współczesne ,kropka w kropkę. Słaby Prezydent /król/ spory i wrzaski na sali sejmowej ,korupcja ,przekupstwo. Słaba armia I że od 500 lat tak jest...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!