Naprawdę 30%? Połowa Polaków nie pojedzie na żadne wakacje, ani odpoczynek nawet w kraju. Mamy to dzięki dbałości o polski Naród od 30 lat, ale za to wielu tu przyjechało i przyjedzie na wakacje życia na NASZ koszt. Niczego się nie uczymy, kto ma miękkie serce, to ma twardą du..ę.
Niech ta 1/3 dobrze przemyśli czy ponownie głosować na te same partie socjalistyczne
Trzeba było.inaczej głosować a przepraszam jedzcie do kprmu Pań premier wam da pojedziecie a pamietacie jak jeszcze rok temu była akcja zwiedzanie za pół ceny ale trzeba było uwalić to teraz siedźcie w domach i oglądajcie tvp info
Dlaczego, aż tyle ludzi nie chce wyjechać? Co wy odpoczynku nie potrzebujecie?
No beż przesady - przecież mamy Uśmiechniętą Polskę , znikły paragony grozy ,a nad morzem jest tanio jak nigdy.
Co oznacza termin wyjazd na wakacje?
Jak wyjadę na wakacje we wrześniu to też będą wakacje, czy to nazwa zarezerwowana tylko lipca i sierpnia?
Taki dylemat mam bo nie wiem do którego procenta mogę się zakwalifikować. I nie wiem co znajomym odpowiadać gdy pytają o WAKACJE
Po co jeździć i poznawać inne kultury skoro niedługo dzięki nowej władzy zostaniecie sami ubogaceni przez przedstawicieli innych kultur ????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!