Ale im kadzicie, ale fałszujecie, byleby Chojniaka przedstawić w jak najlepszym świetle. Ale wszyscy wiedzą, jaki on jest i niebawem jemu i temu kolesiorstwu Razem dla portfela wystawimy gorzki rachunek.
Ale Boguś z Doctore namącili. No ale od czego mamy tak świetnego prezydenta? Poczekajcie jak PiSatiel nastanie to kolejki będą tylko... do konfesjonałów. I to wystarczy za wszelakie urzędy. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Byłem w 2015 raz w urzędzie i pokój by zamknięty a pani Anna W. była na plotkach obok i dopiero po poproszeni jej wyszla rozbawiona z pokoju. Wiec ja nie jestem zadowolony z czekania i obsługi pani która nie znała tez ustawy i sama nie wiedziała co powiedzieć.
Poziom obsługi w starostwie jest dwanaście razy gorszy niż w UM w Piotrkowie.
w UM są klienci czy petenci ??? bo jeśli klienci, to od sklepowych i innych sprzedawców z Pasażu Rudowskiego można żądać rękojmi i gwarancji
A dla mnie poziom jest lepszy w starostwie . W wydziale komunikacji super
Nie macie sie czym chwalić gdyz poziom obsługi i kompetencji urzędników poraża .Tylko odpowiedzialność karna za swoje błędy i brak kompetencji moze zmobilizować do pracy .
A co z parkingami przy Urzędach ............... kto parkuje ...........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!