A w Zerówce tłok. Starsze panie z maseczkami pod nosem. Jadą do kościołów. Jadą na cmentarz. Kilka minut. Siedzą po dwie. A i młodsze osoby pod brodą też miały maseczki. Nikt tego nie kontroluje.
A skąd normalnie można wiedzieć czy to jest przeziębienie ,czy grypa ? Każdy organizm jest inny ,więc i objawy będą rożne !Od 3 tyg. boli mnie gardło ,mam ból w oskrzelach ,dochodzą do tego bóle w tyle pleców .Jestem osłabiona od kilkunastu dni .....może jest tutaj jakiś lekarz ,bo to chyba podobnie jakbym zadzwoniła po poradę !
z tego co słyszę to wiele ludzi nawet jak ma objawy wirusa to nie robią testów tylko idą na zwolnienie lekarskie i siedzą w domu albo chodzą i dopiero po 7 dniach mają testy
A w Wuhan cisza- rozpuścili wirusa , sami się go pozbyli a resztę mają w ... głębokim poważaniu ! A gdzie jakieś konsekwencje prawne ze strony państwa polskiego !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!