lekarze nie będą stosowali tego leku na covid, bo procedury nie są zatwierdzone. podają leki, zgodne z procedurami, choć też o nie udowodnionej do końca skuteczności. To ja się pytam, czy leczy lekarz, czy leczą jakieś procedury? Czy ministrowie chcą żebyśmy wyzdychali, byle zgodnie z procedurą, Wtedy włos z głowy żadnemu pajacowi w kitlu bądź garniturze z głowy nie spadnie. Mam w .... procedury, ja chcę, by mnie leczył lekarz! A naukowcy to mają co miesiąc inną teorię, w dodatku każdy inną. Bardzo często się mylą, ale procedury opracowują czując się całkiem bezkarnie. To normalne? NIE! TO JEST WŁAŚNIE PRAWDZIWY SPISEK!
Mam 50 lat,do tej pory myślałem,że "dużo hałasu o nic".Niestety dopadło i mnie. Nikomu nie życzę przechodzić tej choroby,lekarze mówili,że mój stan był i tak w miarę lekki. Jestem już trzy tygodnie po chorobie a do dziś mam zadyszkę wchodząc na pierwsze piętro do domu. Nigdy na nic nie chorowałem,nawet nie palę,aż boję się pomyśleć co by było gdybym miał inne schorzenia. Życzę Wszystkim dużo zdrówka.
Spokojnie. Jeszcze chwila i będziecie stać w kolejkach po szczepionkę tak jak teraz za testami stoicie...
Popryskac kolorową farba i jeżeli zachoruje nie ma miejsca w leczeniu sama tego chce
No i co antycovidowcy? Czy to kolejni spiskowcy, którym Bill Gates zapłacił, żeby udawali chorobę i napędzali pandemię strachu?
testy i procedury ktore sa sa bardzo zle i nie dokladne testy co drugi daje wynik pozytywny bezobiawowy na zbadana rodzine 5osobowa jena pozytywna 4 negatywne dziwna sprawa
Są ludzie mający mgłe mózgową nie chorując na covida.
Lekarze chcą dodatków i mają w d**ie przysięgę Hipokratesa, pielęgniarki swoją też. Ratownicy i wcześniej wymienionych można spotkać na l4 w lesie czy galeriach (jak były czynne) aniżeli w pracy. Lekarze nie badają pacjentów. Od kiedy to tele porada ma w czymkolwiek pomóc konstytucja zapewnia nam opiekę medyczną a tele porada takową nie jest. Ludzie wyklucajcie się i swoje prawa. Szybkie testy na covid są przydatne inaczej reszta chorych w szpitalach mogła by nie przeżyć. Spece mówiący ze nie ma covida i roznoszący tą informację w świat powinni być karani i to boleśnie za bycie debilem. Każda stacja info pompuje w nas tak negatywne newsy ,ze idzie oszaleć i ludzie mają już dosyć. I nastolatkowie biorący udział w marszach to nieodpowiedzialni rodzice sie na to godzili i powinni być z gówniarstwem ukarani,tak dotkliwie.
Ja. Ich nie rozumie czym ony sie kieruja .my czekamy na wynik juz od piatku i do dzisiaj nikt sie nie skataktowal z nami a kwarantanne umieli nam nalozyc bez powiadomienia. Co to za sluzba zdrowia jest
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!