A w Wuhan cisza- rozpuścili wirusa , sami się go pozbyli a resztę mają w ... głębokim poważaniu ! A gdzie jakieś konsekwencje prawne ze strony państwa polskiego !
z tego co słyszę to wiele ludzi nawet jak ma objawy wirusa to nie robią testów tylko idą na zwolnienie lekarskie i siedzą w domu albo chodzą i dopiero po 7 dniach mają testy
A skąd normalnie można wiedzieć czy to jest przeziębienie ,czy grypa ? Każdy organizm jest inny ,więc i objawy będą rożne !Od 3 tyg. boli mnie gardło ,mam ból w oskrzelach ,dochodzą do tego bóle w tyle pleców .Jestem osłabiona od kilkunastu dni .....może jest tutaj jakiś lekarz ,bo to chyba podobnie jakbym zadzwoniła po poradę !
A w Zerówce tłok. Starsze panie z maseczkami pod nosem. Jadą do kościołów. Jadą na cmentarz. Kilka minut. Siedzą po dwie. A i młodsze osoby pod brodą też miały maseczki. Nikt tego nie kontroluje.
Ja. Ich nie rozumie czym ony sie kieruja .my czekamy na wynik juz od piatku i do dzisiaj nikt sie nie skataktowal z nami a kwarantanne umieli nam nalozyc bez powiadomienia. Co to za sluzba zdrowia jest
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!