200 lat dla Pani Stanislawy i pozdrowienia dla Magdy ??????????????????
Młodo wygląda jak na 100 lat. Wszystkiego naj i przede wszystkim zdrówka!
Uu to zus będzie miał dodatkowe wydatki z tego tytułu a my dodatkową robotę
Babcia stówkę skończyła to będzie wyższa emeryturka to dla wnuczków coś więcej powinno na te święta skapnąć
I tak wygląda polska, wielopokoleniowa Rodzina. Pięknie. Pozwolę sobie życzyć Państwu spokojnych Świąt Bożego Narodzenie i Szczęśliwego Nowego Roku.
Moja ciocia co pracuję w ZUS to mówi że nie jest to ekonomiczne dla państwa
Ja mam 50 i mówią mi że nie wyglądam na swoje lata. Zazwyczaj dają mi o 15 lat więcej.
Ładne kobiety w tej Rodzinie są. Jest na kogo patrzeć. Życzę Pani Jubilatce aby ominęły Ja choroby starości - Parkinson, demencja, Alzheimer, zaniki mięśni i pamięci, aby jak najdłużej w sprawności intelektualnej, emocjonalnej i umysłowej była. Wiem bo miałem pod opieką osoby 90 letnie i jest to ciężkie przeżycie i doznanie, dla chorej i dla otoczenia. Psychika i mięśnie są bardzo zmęczone i sterane. Dużo zdrowia, mało stresów i aby zdążyć. Pozdrawiam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!