Piotrków takie miasto kiedyś bastion SLD teraz ubeki mają bliżej na tamtą stronę to rządzi pis i takie Chojnioki,,,
Wynik zeszłorocznych wyborów krajowych oraz ostatnich samorządowych (Piotrków) świadczy o fatalnym poziomie intelektualnym naszego społeczeństwa.
Tak Krzysia krytykujecie, a jak wybory przychodzą, to biegniecie i go wybieracie, zastanówcie się trochę hipokryci jedni o co Wam chodzi.
Jak Ciemnogród - to Ciemnogród.
Jak tu jeszcze pod pozorem ćwiczeń pewnemu panu nikczemnego wzrostu i charakteru w d... wejść?
W rocznicę śmierci papieża (2IV) nie było wycia syren bo stałem przy otwartym oknie o 21:37 nic nie było słychać. A na rocznicę katastrofy Smoleńskiej (10IV) sołtys Piotrkowa zarządził alarm !!!. Widzę że tu rządzą komuchy lub ateiści albo antyklerykały ,którzy stawiają i wielbią (czczą) prezydenta śp.L.Kaczyńskiego ponad papieża św. Jana Pawła II.
A ja powiem tak! Niech wyja syreny.Przypominaja o tragedii.I nie patrzac na to kto zginal -czy przedstawiciele PiS czy PO czy inni! Zgineli ludzie!
Mysle,ze wiekszosc z nas chcialaby wyjasnienia gdyby to zgineli nasi najblizsi!
Biznes smoleński ma się dobrze. Kolejny Licheń będziemy mieli? Towarzyszu Macierewicz i towarzyszu Kaczyński o co wam chodzi o prawdę czy o wyciągnięcie jak największej kasy na tej tragedii. Ta wasza zabawa w szukanie prawdy już kosztowała nas podatników ponad 70 mln złotych.
Wkrótce zaczną się pielgrzymki do świętego miejsca, gdzie historia zatoczyła koło. I stanie się cud. Pojedynczy pielgrzymi zobaczą srebrzystą poświatę nad miejscem wypadku, ktoś dostrzeże stojącą postać Matki Świętej (Marii) roniącej krwawe łzy, na niebie smoleńskim z ciemnych deszczowych chmur ułoży się korona cierniowa Jezusa Chrystusa, ktoś chory ozdrowieje, ktoś kulejący po przejściu kilku kilometrów po ziemi świętej poczuje poprawę i ból ustąpi.
Więcej na http://sklave.manifo.com/polityka
Nie mogli sie rozbić o 10 czy 11,po całym tygodniu ciężkiej pracy chciałbym sobie dłużej pospać!!
Nie po to płace ciężkie podatki,żeby mnie chojniaki czy inne tyfusy budziły o tak wczesnej porze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!