Patrzę na te komentarze i jest mi zwyczajnie, po ludzku przykro i wstyd za większość z Was..Pomijając politykę, 6 lat temu zginął prezydent NASZEGO PAŃSTWA i 95 również bardzo ważnych osób!! Jeżeli nie przepadacie za PiSem to uszanujcie chociaż pamięć tych ludzi!!
Musicie być bardzo nieszczęśliwymi i skrzywdzonymi ludźmi, że pod każdym newsem o kościele (ale pogrzeb i ceremonię to będziecie chcieli na pewno :), PiSie czy 1.03, 3.05,11.11. tak wylewacie swoje żale...Na szczęście jesteście mocni tylko w necie :D
Jak byla rocznica smierci Jana Pawla II to syreny nie wyły wiec po co one dzisiaj .
O 10.31 będzie 6 rocznica ucieczki Antoniego Macierewicza pociągiem ze Smoleńska,czy też zawyją syreny?
Na stronie miasta napisali , że minuta wycia a tutaj ponad 40 min. Trzeba mieć tupet
Dla moralisty chętnie obędę się bez pogrzebu i ceremonii ale prawo zabrania, więc muszę składać pieniądze, które klecha wyrwie mojej rodzinie. Pamięć ludzi którzy zginęli (nie tylko w katastrofie smoleńskiej) jest szanowana a przez takie wybryki jak miesięcznice i syreny szarga ją i ośmiesz. Trzeba się nad tym zastanowić i nie wstydzić za innych.
Ja pierdziele godzina wycia w niedziele rano bo pan Chojniak ze świtą kwiaty chce złożyć. Nie można ciszej. Szacunek dla zmarłych to w minucie ciszy a nie w buczeniu przez godzinę .
No żesz rozumiem pięć minut żeby wyły ale nie 40 minut. Psy wyją dzieci płaczą ludzie nabuzowani ogarnięcia się w tym urzędzie miasta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!