metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
A. Baliński ~A. Baliński (Gość)12.05.2013 19:57

"spolecznik" napisał(a):
Ale sprawa jest z przed 01 września 2012 roku.

Doskonale wiesz, że sprawa jest z przed i po 1 września.

"spolecznik" napisał(a):
TY zacząłeś zarzucać marnowanie pieniędzy publicznych

Bardzo nerwowo zareagowałeś nie pisałem tu w swoim wpisie o marnowaniu publicznych pieniędzy, więc gdzie to wyczytałeś społeczniku ? Ujawnij się to szczerze porozmawiamy o całej tej sytuacji.

00

szczera prawda... ~szczera prawda... (Gość)13.05.2013 07:51

"A.-Balinski" napisał(a):
W mojej ocenie to skandal !!

Tobie człowieczku to już całkowicie odbiło.Który z Dyrektorów szkół, będzie chciał podpisać umowę o pracę z Twoją żoną przy tak awanturniczym mężu.Opamiętaj się.

00

A. Baliński ~A. Baliński (Gość)13.05.2013 08:27

"szczera-prawda..." napisał(a):
~szczera prawda...

Szczera prawda boli to widać po tych atakach personalnych. A umowę mojej żony się nie martw.

00

społecznik ~społecznik (Gość)13.05.2013 11:11

nie pisałem tu w swoim wpisie o marnowaniu publicznych pieniędzy, więc gdzie to wyczytałeś

Pisałeś w pierwszym poście:
"nie kwestionuje dwukrotnego opłacenia, powtarzam dwukrotnego znanej Kancelarii Prawnej z publicznych pieniędzy w obronie decyzji"
Kontroluj co piszesz. Dołączę do innych głosów: Andrzeju opamiętaj się!!! W ten sposób nic nie zrobisz.

00

bodzio bodzioranga13.05.2013 11:31

Kolego Baliński, jeżeli zwracasz kumplowi uwagę, jak pisać "na pewno",

na pewno pisze się oddzielnie.

to dowiedz się, jak pisać "sprzed".

Doskonale wiesz, że sprawa jest z przed i po 1 września.

Przygania kocioł garnkowi!
PS I czy nie możecie prowadzić swojej pyskówki poza forum?

00

posiadacz pisma ~posiadacz pisma (Gość)13.05.2013 14:10

"mieszkaniec-gminy" napisał(a):

podaj mail to ci podeślę to pismo i otworzysz oczy

00

ken ~ken (Gość)13.05.2013 15:08

A Starosta wydał 28 decyzji na odpady nie tylko w gm. Sulejów. Dlatego apeluję. Mieszkańcy innych skazanych na podtruwanie gmin powiatu piotrkowskiego połącznie się z nami sulejowianami. Zróbmy wspólną demonstrację. Nie dajmy zrobić śmietniska z naszego powiatu. 27 - 29 maja protest pod starostwem. I nie mówmy że nic nie wskóramy, że to nic nie da. Bo jak będzie nas dużo i będzie TVP to wygramy

00

A. Baliński ~A. Baliński (Gość)13.05.2013 20:47

"bodzio" napisał(a):
PS I czy nie możecie prowadzić swojej pyskówki poza forum?

Ja jestem za, ale czy inni się ujawnią ? Dzięki za poprawienie błędu, widać że nawet najlepszym się to zdarza, pozdrawiam

00

stawiaj przecinek przed "ż" ~stawiaj przecinek przed "ż" (Gość)14.05.2013 08:18

widać że nawet najlepszym się

nie jesteś najlepszy,robisz dalej błędy.Opamiętaj się!!!

00

profesor ~profesor (Gość)14.05.2013 09:17

(~stawiaj przecinek przed "ż") Pod tą nazwą i pod każdą inną i tak jesteś śmieszny, żałosny i pozbawiony odwagi cywilnej. Jak nie masz nic do powiedzenia to czep się tramwaju, a najlepiej sprawdź błędy swojemu dziecku. To jest forum, a nie konkurs ortograficzny. Błędy interpunkcyjne nie mają tu znaczenia, bo liczy się treść. Mniej agresji i zawiści do tej osoby, a będziesz zdrowszy !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat