metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
vistula ~vistula (Gość)04.05.2013 15:01

"londynczyk" napisał(a):

całkowta racja niestety

00

pono ~pono (Gość)04.05.2013 15:10

A w Piotrkowie prezydent Chojniak wygłosił bardzo ładne przemówienie. Nie podnosił tematów śmieci, nie chwalił się inwestycjami tylko stricte mówił o historii, o narodzie, o tym że posłowie powinni słuzyc krajowi a nie mamonie, nawiązywał do poezji Miłosza do Norwida do JP II do przemówienia przydenta Kaczyńskiego

00

społecznik ~społecznik (Gość)04.05.2013 15:21

"stary" napisał(a):
Popieram mieszkankę. W Sulejowie główny pomnik jest na Placu Straży i młodym było wstyd tam na chwilę stanąć z emerytami? Oni też kiedyś będą starzy.

Ja też popieram. Udział we wspólnych uroczystościach, rozpoczętych Mszą Św., jest wyrazem postaw obywatelskich, trwania pamięci historycznej, integracji ze środowiskiem - nie mylić z integracją z władzami, dziś są te jutro mogą być inne, ale społeczeństwo pozostanie.

00

Gosciu ~Gosciu (Gość)05.05.2013 09:08

Impreza fajna tylko jak co roku musiała byc bójka między sulejowskimi kibolami widzewa i łks

00

~`xyz ~~`xyz (Gość)05.05.2013 10:51

"heh-)" napisał(a):
moze ludzie teraz wreszcie przejza na oczy i uswiadomia sobie ze idac na wybory trzeba oddac glos na kogos kto lepiej bedzie reprezentowal Sulejow i go bronil przed zagrozeniami, a nie czerpal tylko korzyści...

Tylko na kogo? Nie ma kandydatów.

00

wiem ~wiem (Gość)05.05.2013 13:13

"~`xyz" napisał(a):
Tylko na kogo? Nie ma kandydatów.

na Ciebie.Wiem kim jesteś.

00

~`xyz ~~`xyz (Gość)05.05.2013 14:14

"wiem" napisał(a):
na Ciebie.Wiem kim jesteś.

Nie wiesz a ja nie jestem zainteresowany. Musiałbym zamknąć działalność a po 4 latach nie byłoby do czego wracać.

00

3-majmy się ~3-majmy się (Gość)06.05.2013 02:25

Wielki szacun dla Młody Sulejów dla pokoleń,że nie dają się wciągać w te żenujące imprezy pod wodzą krasomówczego włodarza,który wszelkimi sposobami chce utrzymać się na statku poprzez wygłaszanie steków bzdur ,przecinanie wstęg,kładzenie kwiatów itp,tumanienie ludzi.My już panu i pana świcie dziękujemy i nie zamierzamy iść jak barany tam,gdzie urząd potrzebuje reklamy.Brawo dla wpisów ~Sulejowianki,~londynczyk i ~gubernator.

00

pl ~pl (Gość)06.05.2013 14:05

A szanowna pani radna z Pdk zamiast zając się nauczaniem matematyki w szkole,bo leży ona odłogiem u dzieci to biega od pomniczka do pomniczka z wianeczkami i wielką politykę uprawia. Jak nie zwolnienie to turniej brydżowy i tak w kółko!

00

realnie ~realnie (Gość)07.05.2013 07:55

Urząd zlikwidował przed ostatnimi wyborami forum na stronie urzędu, a teraz dziwnym trafem nasze wpisy nie są tutaj zamieszczane. Czyżby w Sulejowie wróciła epoka towarzysza Gierka ?? Powiem krótko wszyscy do wymiany, kneblowanie ust mieszkańcom nie pomoże.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat