metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość 123 ~gość 123 (Gość)30.08.2022 11:15

Jaki sens ma bilet 24 godzinny lub 60 minutowy przy takim rozkładzie jazdy MZK. Na większości linii jest tak że o tej samej godzinie ( w przerwach 10-15 minutowych) odjeżdżają autobusy linii obsługiwanych przez przystanek a potem godzina przerwy. Najgorzej jest w dni świąteczne i ferie. O biletach 24 godzinnych lepiej nie wspominać bo większej głupoty nie da się wymyślić.

51

Bogda ~Bogda (Gość)30.08.2022 10:44

Glupi pomysl!!!Trasy przejazdów źle ustalone,brak normalnych przystankow-Podole oczyszczalnia,stary tabor ciągle się psujący,latem beż wentylacji,zima beż ogrzewania!!!A chcą podwyżek!!Zmiana na małe samochody,dobrze ustalona trasa,w sezonie letnim jakieś samochody poza miasto!Tylko emeryci korzystają najczęściej i tak zostanie!!!Maly Piotrkow można na piechotę obejść!!!

50

` ~` (Gość)29.08.2022 15:44

Proponuję skrócić te turystyczne trasy żeby wszystkie linie nie jeździły wszędzie, może wtedy wyjdzie taniej

140

gość 5 ~gość 5 (Gość)30.08.2022 09:41

Czy posiadacz karty mieszkańca jest lepszy od ne posiadacza. Może generuje jakąś energię lub zamiast moczu załatwia się benzyną?

40

ex piotrkowiak ~ex piotrkowiak (Gość)29.08.2022 15:35

A miała być bezpłatna!
Ta zmiana jest wyłącznie zakamuflowaną podwyżką. Po co w Piotrkowie bilety godzinowe jeśli miasto można przejechać w godzinę?

234

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)29.08.2022 18:37

Taki sam przekręt jak z parkomatami Masz do wyboru 20 minut albo godzinę a jak przez pomyłkę wrzucisz 1,50 to i tak ci wyrzuci 20 minut świadome celowe oszustwo i tak mi pachnie tymi biletami w MZK

93

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)30.08.2022 08:46

Piotrków to taka wielka aglomeracja,ze bilety godzinne sa niezbedne.Chyba do tego,zeby dojechac w konkretne miejsce,bo polaczenia sa beznadziejne.Tylko ze jak mam jechac godzine z jednego miejsca w drugie to na piechote dojde w tym samym czasie albo szybciej.Mam darmowe przejazdy a mimo to nie kozystam z tej komunikacji,bo szkoda mi czasu.

20

oFca ~oFca (Gość)29.08.2022 19:26

Gbyby mieli choć trochę rozumu i chcieli w normalny sposób utrzymać komunikację miejską to mogliby zamówić autobusy takie jak np. jeżdżą na wyspach brytyjskich. Są tylko drzwi z przodu autuobusu i każdy albo kupuje bilet u kierowcy, bądź ma kartę na przejazdy. Nie ma praktycznie możliwości, aby ktokolwiek jechał "na gapę", a dzięki temu przewoźnicy zarabiają, a nie tak jak u nas.

62

też Piotrkowianin ~też Piotrkowianin (Gość)29.08.2022 23:58

Pytanie : Mając bilet godzinny będzie można się przesiadać, oczywiście w ramach tej godziny ?

41

goscc ~goscc (Gość)30.08.2022 07:42

Czy w Piotrkowie będzie linia nocna ?? bo jeżeli nie to jaki jest sens biletów 24-godzinnych??

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat