Czy ktoś tutaj jest zaangażowany w wolontariat gdzieś w Piotrkowie? Chciałabym się tym zając w wolnym czasie, jednak nie mam pojęcia jak zacząć i gdzie - w jakich placówkach poszukują wolontariuszy, jak się zgłosić, jak by to miało wyglądać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
W Piotrkowie funkcjonuje Piotrkowskie Centrum Wolontariatu.
Bardzo sprawna jednostka. Proponuję kontakt http://wolontariat.harc.com.pl/component/content/?view=featured
najszybciej znajdziez na w wyszuk. harc piotrkow trybunalski.daj znac jak ci poszlo hej!
Mam 20 lat, doświadczenia niestety jeszcze jako tako nie posiadam.
Proponuję przeszukać bazę stowarzyszeń na www.bazy.ngo.pl. Jest tam kilka organizacji z Piotrkowa, jeżeli cię któraś zainteresuje skontaktuj się. Podejrzewam, że chętnie podejmą współpracę.
Niebawem ruszy nabor wolontariuszy do kolejnej edycji szlachetnej paczki.... trzeba wypatrywac info, na epiotrkow na pewno bedzie o tym wzmianka:-) pozdrawiam
Nie mam pojecia ile masz lat i doswiadczenie.Ale jak bede cos wiedziala to dam znac!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!