Czy ktoś tutaj jest zaangażowany w wolontariat gdzieś w Piotrkowie? Chciałabym się tym zając w wolnym czasie, jednak nie mam pojęcia jak zacząć i gdzie - w jakich placówkach poszukują wolontariuszy, jak się zgłosić, jak by to miało wyglądać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Nie mam pojecia ile masz lat i doswiadczenie.Ale jak bede cos wiedziala to dam znac!!!
Niebawem ruszy nabor wolontariuszy do kolejnej edycji szlachetnej paczki.... trzeba wypatrywac info, na epiotrkow na pewno bedzie o tym wzmianka:-) pozdrawiam
Proponuję przeszukać bazę stowarzyszeń na www.bazy.ngo.pl. Jest tam kilka organizacji z Piotrkowa, jeżeli cię któraś zainteresuje skontaktuj się. Podejrzewam, że chętnie podejmą współpracę.
Mam 20 lat, doświadczenia niestety jeszcze jako tako nie posiadam.
najszybciej znajdziez na w wyszuk. harc piotrkow trybunalski.daj znac jak ci poszlo hej!
W Piotrkowie funkcjonuje Piotrkowskie Centrum Wolontariatu.
Bardzo sprawna jednostka. Proponuję kontakt http://wolontariat.harc.com.pl/component/content/?view=featured
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!