witam chcialabym sie dowiedziec czy nowo narodzone dziecko w szpitalu na rakowskiej dostaje jakies prezenty od szpitala? slyszalam ze jest sesja zdj kubekkalendarz ale czy jest jakies pudelko dla chlopca /dziewczynki z kosmetykami ? prosze o odpowiedzi. jakies prezenty dla rodzacej matki?
Najlepszym prezentem dla matki jest zdrowe dziecko.
W szpitalu na rakowskiej dziecko dostaje mini sesje zdjęciową i prezenty z wykorzystaniem tych zdjęć. Przychodzi pani z aparatem foto, wykonuje kilka zdjęć za zgodą rodziców. Jeżeli rodzice mają ochotę mogą sfotografować sie razem z dzieckiem (te zdjęcia są tylko dla rodziny i nie są upubliczniane). Później młodzi rodzice dostają pakiet, w którym min są te zdjęcia. Oczywiście wszystko gratis. Bardzo fajny zwyczaj, fajna pamiątka z tych pierwszych chwil.
ale rodzących i tak im nie przybywa. Przy porodzie jaki za raz po nim ważna jest opieka/atmosfera a nie prezenty... z doświadczenia odradzam. Za to polecam Roosevelta, opieka pielegniarek noworodkowych do dupy, szczrze mówiąc, ale opieka położnych super. Jak mnie wkurzały te od noworodków to prosiłam o pomoc położną-ZAWSZE mi pomogły pokazały , no zupełnie inny świat... a niby jeden korytarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!