witam chcialabym sie dowiedziec czy nowo narodzone dziecko w szpitalu na rakowskiej dostaje jakies prezenty od szpitala? slyszalam ze jest sesja zdj kubekkalendarz ale czy jest jakies pudelko dla chlopca /dziewczynki z kosmetykami ? prosze o odpowiedzi. jakies prezenty dla rodzacej matki?
ale rodzących i tak im nie przybywa. Przy porodzie jaki za raz po nim ważna jest opieka/atmosfera a nie prezenty... z doświadczenia odradzam. Za to polecam Roosevelta, opieka pielegniarek noworodkowych do dupy, szczrze mówiąc, ale opieka położnych super. Jak mnie wkurzały te od noworodków to prosiłam o pomoc położną-ZAWSZE mi pomogły pokazały , no zupełnie inny świat... a niby jeden korytarz.
W szpitalu na rakowskiej dziecko dostaje mini sesje zdjęciową i prezenty z wykorzystaniem tych zdjęć. Przychodzi pani z aparatem foto, wykonuje kilka zdjęć za zgodą rodziców. Jeżeli rodzice mają ochotę mogą sfotografować sie razem z dzieckiem (te zdjęcia są tylko dla rodziny i nie są upubliczniane). Później młodzi rodzice dostają pakiet, w którym min są te zdjęcia. Oczywiście wszystko gratis. Bardzo fajny zwyczaj, fajna pamiątka z tych pierwszych chwil.
Najlepszym prezentem dla matki jest zdrowe dziecko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!