od 1 stycznia p. Jola Dędek nie może już przyjmować porodów. Czy jest jeszcze jakaś położna którą można sobie "wynająć"? Wiecie coś o Hannie Kacprzykowskiej-kołodziejek?
Jest bardzo oddana wszystkim swoim podopiecznym ,życzliwa ,doświadczona,szkoda że zrezygnowała z prowadzenia szkoły rodzenia . Z CAŁA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM
Polecam z całą odpowiedzialnością.Bardzo miła ,uczynna,oddana całym sercem swoim podopiecznym ,a do tego położna z powołaniem ,fachowość 100%
Tak jak miałam przyjemność skorzystania z wiedzy i umiejętności Pani Hani Kacprzykowskiej- Kołodziejek. Polecam z całego serca jest to "Kobieta-Anioł". Takiego podejścia do pacjentki i jej dzidziusia nie spotkałam.Jej życzliwość i powołanie od razu się wyczuwa a przy tym jest bardzo skromna.Wszystkim przyszłym jak i świeżo upieczonym mamą polecam opiekę naszej ukochanej położnej.Wiem , że obecnie pracuje w poradni "HIPOKRATES " na Rzemieślniczej. Na pewno będziecie drogie Mamy zadowolone ja do tej pory miło wspominam Panią Hanię i jak mam jakieś pytania wiem ,że zawsze mogę do Niej zadzwonić a mój Dzidziuś skończył 2 latka pozdrawiam :)
ale powiedzcie czy miałyście ją wynajętą dla siebie na czas porodu czy tylko miała akurat tedy dyżur?
Przyszła do porodu ale teraz nie pracuje na Rakowskiej to nie wiem jak to wygląda trzeba by się z nią skontaktować co ona na to
Witam ja również miałam styczność z Panią Hanią i polecam wszystkim mamą.To naprawdę złoty człowiek wiele Jej zawdzięczam zarówno jeśli chodzi o mojego Maluszka jak i samą siebie.Oddana i kochana jak moja Mama i tak Ją traktuję.Wiem , że pracuje w poradni Hipokrates .Polecam z całą odpowiedzialnością:)
Przy moim porodzie też była Pani Hania, a było to bardzo dawno - młoda jeszcze była - mam nadzieję, że przy mojej żonie jak będzie rodzić też będzie obecna i pomocna!
Dlaczego Wy dziewczyny (Lili, ewunia - choć podejrzewam, że to jedna osoba:)) piszecie, że polecacie daną położną wszystkim "mamą"?? I czemu właściwie piszecie "Dzidziuś" "Maluszek" "moja Mama" z dużej litery? Płodzicie nowe pokolenie, a co im właściwie przekażecie? Analfabetyzm?
Wiesz co "Zmora" trochę zaskoczyłaś mnie taką opinią myśl sobie co chcesz każdy ma prawo do swojego zdania ale współczuję takiego podejścia i charakteru miłego wieczoru pozdrawiam:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!