od 1 stycznia p. Jola Dędek nie może już przyjmować porodów. Czy jest jeszcze jakaś położna którą można sobie "wynająć"? Wiecie coś o Hannie Kacprzykowskiej-kołodziejek?
A co ma do tego charakter? Piszecie z błędami i nawet nie uważacie za stosowne za to przeprosić. Czy słyszałaś o takim "wynalazku" jak znaki interpunkcyjne? To m.in. przecinek, kropka, itp.
LIli i zmora ...olejcie wszystko prawdziwa matka dba o swoje dziecko i ma wszystkie opinie w ...
rozmowa trochę zeszła na inny plan, pytanie było o położną a nie pouczanie się o znakach interpunkcyjnych itp.
No chyba już się dowiedziałaś o Pani Hani co nieco.Chyba że dalej celowo ciągniesz temat :)))
przecież nie ciągnę tematu, a jeśli Ty nie masz nic do powiedzenia na temat P. Hani to nie wiem po co zabierasz głos
Błędy językowe należy tępić i poprawiać, a nie ignorować i rozpowszechniać, w każdym temacie, czy to o położnej, czy o przepisie na ciasto. Wbrew pozorom, umiejętność posługiwania się językiem ojczystym jest bardzo ważna, więc się tak nie oburzaj.
Prawdziwa matka dba o swoje dziecko, dba też o jego rozwój umysłowy :))
Po to że celowo promujesz!Moderatorze gdzie jesteś!
Odpowiadając na pytanie: Pani Hania Kacprzykowska z tego co wiem nie jeździ do porodów. Pracuje jako położna środowiskowa (patronaże poporodowe) i zawsze służy pomocą (także po godzinach pracy) jeśli jest taka potrzeba. Wspaniała położna i osoba. Skarb. Ja też chciałam uczestniczyć w szkole rodzenia ale niestety nie prowadziła jej już. Za to BARDZO pomogła mi w czasie patronaży.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!